Neglepleje

Det her er min måde at pleje og vedligeholde mine negle på. Jeg er ikke nogen ekspert, og det er forskelligt fra person til person om produkterne har den optimale virkning.

Jeg håber alligevel, at I kan bruge mine erfaringer og tips til inspiration 🙂

Fugtige hænder og neglebånd: 

For at have sunde negle er man nød til, at pleje sine neglebånd jævnligt for at undgå revner og neglerødder. Man kan ikke forvente pæne neglebånd, hvis ikke man vedligeholder dem. Jeg bruger normalt Burt’s Bees Lemon butter cuticle cream. Jeg er ikke vild med lugten af citron/lime, men effekten er bøde og velplejede neglebånd (og hvem vil ikke gerne have det? 😉 ). Jeg anvender den hver eneste gang jeg tager neglelak af. Jeg smører cremen langs neglekanten og massere den ind. Du kan læse mere om den her.

Af og til fugter jeg både negle og neglebånd med en lille CND solar oil kur. Det er en lækkert duftende negleoile (den dufter af mandler/marcipan), som giver fugt og styrke til dine negle.

Mindst en gang om dagen smører jeg mine hænder ind i creme. Det er specielt vigtigt om vinteren, da vinterens kulde er ekstra hård for din hud og dine negle. Jeg bruger normalt Shea butter creme fra L’Occitane (den kan købes i magasin), som er en fed og rig creme. Den tørrer hurtigt ind og fedter ikke bagefter.

Burts-Bees-Lemon-Butter-Cuticle-Cream

ES8SolarOil.5oz-1000x1000

10546312-1342781964-614454

Fjernelse af neglebånd:

Jeg fjerner sjældent neglebånd. Ofte er det nok for mig blot at skubbe neglebåndene tilbage med en rosenpind (kan købes billigt på ebay), efter at jeg har fugtet dem som beskrevet ovenfor.

Jeg normalt bruger ikke kemiske cuticle removers.

Hvis jeg får neglerødder eller revner i mine neglebånd, skærer jeg dem væk ved hjælp af et lille værktøj til formålet kaldet en cuticle cutter. – Du må dog ikke skære dine neglebånd af med den, da det ødelægger dem! Du kan læse mere om værktøjet her.

desc_965521253_00

01069

Neglefil:

For at give dine negle mulighed for at vokse optimalt er det efter mine erfaringer vigtigt jævnligt at file neglene. Filen er også med til at forsejle dine negleplader, så der ikke slipper vand og snavs op mellem dem.  Jeg bruger også filen til at forme mine negle.

Jeg klipper stort set aldrig mine negle, da det efter min erfaring skader mere end det gavne. Det kan nemlig knække neglene og skille neglepladerne fra hinanden så de flosser.

Når jeg filer mine negle, filer jeg kun én vej ad gangen. Ikke noget med at file frem og tilbage, da det også kan flosse dine negle. Skal du file den anden vej, skal det gøres i et strøg ad gangen.

Jeg bruger ALDRIG metalfile. Metalfile flosser dine negle for et godt ord. Min yndligs neglefil er APPEAL4’s krystal neglefil. Den bliver som ny når den er sløv ved blot at blive vasket under rent vand. Jeg mener bestemt, at den er pengene værd! Du kan læse mere om den her.

appeal4-hvid-13-cm-neglefil

Jeg svarer gerne på spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller gerne vil vide mere om 🙂

Reklamer

3 Comments Tilføj dine

  1. Alletiders brugbart indlæg, særlig afsnittet om neglefil – her lærte jeg, måske, lige hvorfor mine negle måske flosser. Hvert fald vil jeg investere i nævnte fil! Tusind tak at du øser af din viden og erfaring. 🙂

    1. nailnewbee siger:

      Mange tak Susanne ! 🙂
      Det er som nævnt kun mine erfaringer, men jeg håber at det hjælper dig ! Filen køber du i øvrigt billigst hos beautybay.com, den koster over det dobbelte herhjemme 😉

  2. Dine efraringer har faktisk givet mig flere gode råd jeg nyder godt af! Og sjovt du skriver det med filen, jeg var lige på vej til at lede efter den, men også her gjorde du det nemmere for mig 🙂 Tak – den bestiller jeg straks ! Hilsen Susanne (Tullebum 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s