Nail NewBee siger tak og farvel // + Giveaways!!

Farvel og tak til Nail NewBee og velkommen til mit nye eventyr!

Nail NewBee bukker og nejer og slutter festen af med et brag af giveaways! Indlægget i dag er fyldt med blandede følelser og dårlige og gode nyheder!

Den dårlige nyhed

Lad os starte med den dårlige nyhed. Som du nok har gættet af titlen, så lukker og slukker Nail NewBee. Efter meget diskussion med mig selv er jeg kommet frem til, at det er tid til et nyt kapitel i mit liv. Sagen er nemlig den, at mine interesser og drømme har ændret sig. Min passion for styling og eventyrrejser har taget meget mere fart, end jeg havde troet muligt, og jeg håber, at du vil med mig på denne rejse!

Jeg har haft nogle gode år med Nail NewBee, og jeg har lært utrolig meget i den tid jeg har haft bloggen. Jeg vil derfor også gerne benytte lejligheden til at sige tak til mine sponsorere, tak til jer, der har troet på mig, og ikke mindst tak til alle mine loyale følgere for støtten og for tilliden!

Den gode nyhed

Den gode nyhed er, som du nok også har gættet, at jeg har startet et nyt spændende projekt. Det er et projekt, som jeg er super passioneret omkring og glæder mig til at dele med hele verden! Jeg har nemlig startet en ny en style- og rejseblog, som jeg har tildelt det pompøse navn Frk. Louice. Kom og hils på – http://www.frklouice.com.

Jeg er hammer stolt af min nye platform og af den gode modtagelse, den allerede har fået! Jeg tror på, at der venter mig og alle bloggens læsere masser af spændende imdlæg, ikke mindst læring og eventyr i fremtiden! Jeg kan næsten ikke vente 🙂

Lad mig fortælle dig lidt om Frk. Louice! Frk. Louice har et lidt mere spraglet og modent udgangspunkt, end hvad I har været vant til her på Nail NewBee. Bloggen står for kvalitet over kvantitet med et fokus på skandinavisk design. Den er sprængfyldt med stylingtips og -inspiration, der er let tilgængeligt og kan anvendes af enhver, og så er den krydret med rejseguider og -fortællinger om både kendte og ukendte destinationer – hvis det ikke er ægte eventyr, så ved jeg ikke, hvad det er!

Jeg glæder mig super meget til at se, hvad fremtiden bringer, og jeg håber, at I har lyst til at følge med på Frk. Louice!

Oprydning og giveaways

Til dig, der vil med på rejsen, er der endnu en god nyhed! Jeg har nemlig masser af goodies fra Nail NewBee, som jeg har valgt at dele med jer! Jeg har derfor sammensat en række af lækre giveawaykonkurrencer, som bliver udlovet i løbet af de næste par uger – det kan man da kalde at slutte af med et brag, ikke? 🙂

Første giveaway finder du allerede lige nedenfor.

VIND neglelakker fra CND’s Wild Earth collection

Du kan vinde CND Vinylux neglelakkerne Spear, Element og Dreamcatcher + en Vinylux top coat.
Værdi: 500 kr.

Alt du skal gøre er:

 • at følge med på den nye blog (det kan du gøre på e-mail eller via bloglovin) og
 • kommentere “jeg følger med” i dette blogindlæg.

Jeg glæder mig til at se jer med på nye eventyr!

Reklamer

7 Comments Tilføj dine

 1. Mia Ibsen siger:

  Jeg følger med
  Og det ser rigtig spændende ud 😊😊

 2. Trine Rasmussen siger:

  Følger med og glæder mig til at se en anden side af dig 🙂

 3. Stina siger:

  Jeg følger (selvfølgelig) med 🙂

 4. Michelle siger:

  Jeg følger med. 😊

 5. trinebambine siger:

  Jeg følger med 😁

 6. lindavinkler siger:

  Jeg følger med 😍

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s