Neutrale negle med Nails Inc

on

Nails Inc er på få år blevet etableret som et af de mest trendy neglelakmærker i tiden. Jeg har testet nogen af deres geleffect neglelakker, og kigget på om de er hypen værd.

Det første jeg bider mærke i, når jeg ser på Nails Inc, er de markante flakoner. De er stilede og lækre at have stående fremme. Når du åbner den, følger der en blød bred pensel med, som gør neglelakkerne meget nemme at lægge.

Jeg har testet to smukke neutrale fraver. Begge har en formel der bliver heldækkende i to lag, hviklet er superlækkert med så lyse neglelakker. 

Den første lækkerbisken er Mayfair Lane. En skøn sart babylyserød med beige undertoner.

Den anden neglelak jeg testede hedder Prchester Square. Det er en skøn mørk beige med grå undertoner. En kombination jeg er helt vild med!

Mine afsluttende tanker om Nails Inc
Jeg bed hurtigt mærke i, at neglelakkerne hedder geleffect og ikke gelneglelakker som mange af konkurrenterne derude kalder deres varianter. Neglelakkerne er nemlig ikke gel- eller shelneglelakker. Gel og shelneglelakker kræver UV-lysbehandling. Det giver stort point i min bog, at Nails Inc bekender kulør og fremhæver at det er “geleffect” neglelakker.

Hvad holdbarheden angår, ligner de mange andre neglelakker. Begge neglelakker holdte, på mig, to dage før de chippede. Jeg vil dog sige, at jeg heller ikke forventer mere af en almindelig neglelak.

Formlen er rigtig god og neglelakkerne er simpelthen så nemme at arbejde med. Tager man det in mente, så kan jeg virkelig godt forstå, at de er blevet så populære så hurtigt. Derudover er designet anderledes og superlækkert!

Jeg er i hvert fald personligt helt vild med Nails Inc og jeg skal helt sikkert ud og have fat i flere af deres farver.

Har du nogen erfaringer med Nails Inc? Hvad er din mening om dem?

 

 

 

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. Lisa siger:

    Jeg har også kun positiv erfaring med Nails Inc. Det eneste negative er prisen!

    1. Louice siger:

      Hej Lisa! Jeg håber at du har det godt! Hehe – det kan vi godt blive enige om 😅

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s