CND Vinylux // Chic Shock

Det er forår! Vinteren er endelig på retræte og forårsfarverne pipler frem overalt. CND Vinylux’ forårskollektion er i butikkerne nu og jeg har været så heldig at få fingerne i den.

Kollektionen hedder Chic Shock og er springfyldt med skønne forårs pastelfarver.  Sammen med den nye kollektion har CND også lanceret et nyt design på Vinyluxflaskerne.

Kollektionen er inspireret af den Sydkoreanske K-Pop kultur. Det siger CND selv om inspirationen:  K-Pop kulturen er et mix af pigede urbane doll looks fyldt med pasteller.

Den udtalelse stemmer meget godt overens med Chic Shock kollektionens fremtoning.

Fra venstre mod højre: Taffy, Jellied, Gummi og Candied

Som regel skal pastelneglelakker have mere end to lag for at blive heldækkende. Det er overraskende nok ikke tilfældet med Chic Shock kollektionen. Alle fire neglelakker uden undtagelse er heldækkende i kun to lag. Ganske imponerende.

Jeg har dertil testet holdbarheden, som ifølge CND selv er op til en uge. På mig holder Chic Shock kollektionens neglelakker i ca. tre dage uden at chippe. Det er ikke i nærheden af 7 dage. Når det så er sagt, så holder pastelfarvet neglelakker generelt kortere tid end øvrige farver.

Fra venstre mod højre: Candied, Gummi, Jellied og Taffy

De sidste ord:
Neglelakkerne er utrolig nemme at arbejde med, og de har en imponerende dækkeevne. Når det er sagt, holder de på mig, ikke de den uge som de lover – men det er der jo ingen neglelakker der gør 😉

Kollektionen indeholder nogle superfine pasteller der emmer af forår og det kan de fleste jo ikke stå for! Mine farvoritter er Candied og Jellied. Hvilken af neglelakkerne er din farvorit? Elsker du også pasteller om foråret? 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s