Life Update // Hvor er Nail NewBee?

on

Jeg ved det, jeg ved det….. Nail NewBee har været temmelig uregelmæssig på det seneste. Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide jer mere, eller fordi jeg ikke kan lide neglelak mere!

Begrundelsen er nærmere, at mit liv har udviklet sig, og jeg vil meget mere end kun negle!

Meget mere end negle
Jeg holder stadig meget af negle og neglelak. Men den interesse har ikke længere så stor en rolle i mit liv, som den havde tidligere. Det har mange årsager, og i dette indlæg vil jeg fortælle jer lidt om nogen af dem.

For nogle år siden blev jeg færdig på universitetet. Det har betydet, at jeg pludselig har en karriere at skulle se til. Den karriere har udviklet sig og kræver meget af min tid i forhold til dengang jeg studerede. Det er dog ikke hele grunden til mit fravær på Nail NewBee.

Jeg er blevet en del ældre, end da jeg startede Nail NewBee – helt præcist 5 år ældre (Wauw! Er det virkelig så længe siden?! Ja!). Med årene har jeg fået flere interesser, og jeg har udviklet mig meget mentalt. Jeg har derfor også meget mere på hjerte. Meget mere jeg gerne vil dele med jer!

Det har resulteret i, at jeg har startet en ny blog. En blog som er meget mere personlig og meget mere mig.  Jeg er super stolt af den, og jeg håber, at nogen af jer har  lyst til at følge med i livet på den. Bloggen hedder Frk. Louice, og I kan finde den her.

Hvad er der så på den nye blog?
Der er meget mere mig – hehe 🙂 Der er rejser, og der er mode, der er mad, og der er strik, og så er der indlæg om emner, som er lidt mere dybe. Kom over og hils på ! Nedenfor kan få et lille kig ind i min nye verden.

Hvad så med Nail NewBee?
Jeg er ikke helt sikker på, hvad der skal ske med Nail NewBee endnu. Nail NewBee er mit hjertebarn og min første kontakt med bloggerverdenen – som jeg er kommet til at holde så meget af. Det tilsammen gør, at det er svært for mig at lukke ned for Nail NewBee.

Samtidig er jeg bevidst om, at jeg ikke har tiden til at opretholde to blogs. Jeg må dog indse, at jeg endnu ikke er klar til at give helt slip på Nail NewBee. Status fremadrettet vil derfor være at der vil være færre indlæg, men at Nail NewBee indtil videre stadig vil være her.

Tak fordi I læste med 🙂

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. Susanne siger:

    Følg dit hjerte. Jeg hænger på uanset. 💝

    1. Louice siger:

      Tusind tak for de søde ord Susanne ❤️ Du er altid så støttende og venlig 💕 Tak for dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s