CND Vinylux // Ny formel og holdbarhed

Jeg vil indlede dette indlæg med at sige godt nytår (selvom det måske er lidt sent!) og derefter beklage mit fravær på bloggen det sidste stykke tid. Det skyldes mange ting, som hører til i et helt andet indlæg, som nok skal komme 🙂

Dette indlæg skal handle om CND Vinylux. CND er nemlig kommet ud med to nye Vinylux kollektioner med en helt ny formel. Jeg har gennemtestet den nye formel for jer, og kan godt sige allerede nu, at jeg er positivt overrasket!

De to kollektioner hedder Glacial Illution og Nude.

Glacial Illution

Nude

Jeg har testet lidt neglelakker fra begge kollektioner og har lidt billeder og konklusioner klar til jer 🙂

Jeg vil starte med lidt om de generelle ændringer og formlen som er ens for begge kollektionerne og de fremtidige CND Vinylux neglelakker.

Det første jeg lagde mærke til ved de nye neglelakker var børsten. Den er blevet bredere og mere rund i enden, hvilket gør det langt nemmere at lægge neglelakken flot. Det er en enorm forbedring. Hvad formlen angår, så er den meget nemmere at arbejde med. Den glider nemmere på neglen og er mere heldækkende. Igen nogle rigtig gode forbedringer. Sidst men ikke mindst er holdbarheden forbedret. Det er i mine øjne den største fordel ved den nye formel!

Den tidligere CND Vinylux formel holdt ca. 2 dage på mig før den chippede. Den nye formel holder i 4-5 dage før den chipper! Jeg er imponeret – på mig chipper stort set alle neglelakker dagen efter jeg har taget dem på!
NB! Husk at holdbarheden bliver dårligere, hvis du har ujævne negle, revner i dem eller hvis de er bukkede.

Lad os snakke lidt om kollektionerne. First up er Nude. Jeg elsker nude neglelak, så jeg er virkelig begejstret for denne kollektion! Jeg har testet alle neglelakkerne i den. Alle undtagen Uncovered er heldækkende i 2 lag. Uncovered er en af de der neglelakker, som er gennemsigtige og bruges til enten det naturlige neglelook eller til fransk manicure. Nedenfor ses Unearthed som er min favorit af de fire.

CND Vinylux – Unearthed

Glacial kollektionen indeholder nogle meget bløde og klassiske vinterfarver. Min favorit er Mystic Slate, som i kan se på billedet nedenfor. Den er faktisk heldækkende i ét lag, men jeg brugte to lag alligevel for at øge holdbarheden på min manicure.

CND Vinylux Mystic Slate

Konklusioner omkring den nye formel: 
Den nye formel er super lækker og nem at arbejde med. Formlen har mange forbedringer der alt i alt gør Vinylux neglelakken til en bedre neglelak. Det bedste for mig er den øgede holdbarhed. Det gør det nemt at have en neglelak på til hverdag uden at skulle skifte den hele tiden, fordi den chipper og bliver grim at se på. Alt i alt to thumbs up herfra.

Rigtig god weekend 🙂

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. Tina siger:

    Også et godt nytår til dig:-)
    Meget smukke sarte lakfarver, lige min smag:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s