Smukke negle på 10 minutter // Julefrokost-negle

Mine negle er super vinterramte lige for tiden! Det betyder, at de er korte og ikke så velplejede som de plejer at være – de er altså ikke lige julefrokostklar, øv bøv!

Har du det ligesådan? Det er der råd for 🙂 Jeg har fået fat i de her supersmukke kunstige negle fra Elegant Touch.  Jeg er som regel imod kunstige negle, men når ens egne svigter, så er gode råd dyre 😛

Elegant Touch-neglene er lidt anerledes, end de kunstige negle jeg indtil nu har prøvet. De er nemlig ret fleksible, hvilket gør at de sidder ret flot på den naturlige negl. På minussiden er de ret smalle, hvilket kan være et problem, når man har så brede negle som jeg har. Det gik dog 🙂

På vejen ud af døren, fik jeg taget nogle supersmukke billeder af dem!

Neglene er nemme at sætte på. Det tog mig ikke mere end 10 minutter. Du sætter blot en enkelt klat lim (medfølger i kittet) på neglen på størrelse med et knappenålshoved og så presser du den kunstige negl på. Limen størkner indenfor få sekunder.

TIP: Jeg brugte ikke ret meget lim. Det gjorde neglene nemme at få af igen, men mindsker naturligvis også holdbarheden.

Hvad så med holdbarheden?
Well, neglene chipper eller knækker ikke. De er smukke fra du tager dem på, til du tager dem af. Til gengæld er den en en-dags forestilling. I hvert fald hvis du bruger så lidt lim som jeg gjorde. Du vil formentlig kunne øge holdbarheden ved at bruge lim på hele neglen istedet for kun en lille klat.

Vil jeg bruge dem igen?
JA klart! Det giver mig mulighed for at lege med min negleform og få smukke negle selvom vinterkulden plager mine egne 🙂

Elegant Touch koster fra ca. 90 kr. i Matas.  Kan du vente på lidt længere fragttid, kan få dem fra 50 kr. + fragt fra Lookfantastic

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. Tina KH siger:

    Glædelig juletid:-)
    De er rigtig flotte og elegante, farven er smuk:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s