Første indtryk af Mavala // Lille men holdbar

Sweiziske Mavala er et kendt mærke i Danmark og har længe kunne fås i Matasbutikker landet over. Jeg har personligt først afprøvet dem for nyligt, og jeg tør allerede godt sige nu, at jeg blev positivt overrasket 🙂

Mavala neglelakkerne er nok små, men deres holdbarhed er bedre end mange af dens konkurrenter. Mavala er ganske almindelige neglelakker, altså ingen gel- eller shellneglelakker. Mavalas farver skiller sig som sådan ikke ud i forhold til, hvad der ellers findes på markedet, men holdbarheden overraskede mig.
Først testede jeg Minsk.

Minsk er en skøn mørk elefantgrå cremeneglelak. Dens konsistens virker ved første øjekast lidt tynd, men den bliver heldækkende i to lag.

Farven i sig selv er superlækker og passer godt til årstiden, men holdbarheden er dens virkelige styrke. Som regel chipper almindelige neglelakmærker som essie, O.P.I og CND Vinylux på mig senest på andendagen og af og til allerede  på samme dag som jeg har lagt den. Mavala Minsk chippede først på fjerdedagen. Det er ret flot af en almindelig neglelak.

Det har jeg naturligvis eftertjekket med endu en Mavala neglelak. Jeg testede farven Ginza, som er en Mauve cremeneglelak med et pift af shimmer. Jeg glemte selvfølgelig at tage billeder af den (undskyld!), men om alt er, så viste den samme holdebarhed! Den chippede først på fjerdedagen.

Begge neglelakker blev testet med Depend 7 Day base coat og Poshe top coat.

Har du hang til Mavala neglelakker? Hvad synes du om dem? Jeg er positivt overrasket og det er bestemt ikke sidste gang de ligger på mine negle 🙂

Reklamer

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s