Hvad står der på mit natbord? // Gode neglevaner

Jeg har igennem det sidste halve års tid forsømt mine negle lidt. Vi er flyttet og vi har nu boet et halvt års tid i den nye lejlighed. Det er bare lidt som om, at mine gode neglevaner ikke flyttede med fra den gamle lejlighed. Det skal være slut nu! 🙂 Jeg har hanket op i de gode gamle vaner, og dem vil jeg gerne dele med jer 🙂

Som de fleste ved, kommer flotte negle ikke af sig selv. Det kræver kontinuerlig pleje! Det kan være svært at huske hver dag! Det jeg gør, er at have de vigtigste plejemidler stående på mit natbord.
På den måde får jeg plejet mine negle stort set hver eneste dag, og det gør virkelig underværker! De bliver så sunde at se på! Du skulle prøve det 🙂

Til det vigtige! Hvad har jeg så på mit natbord? 
Det er ikke fordi, at det skal tage flere timer at pleje sine negle! Og da slet ikke inden sengetid! Jeg har derfor også kun det nødvenlige – en god negleolie og en neglefil.

Er der nogle mærker der er bedre end andre? Det korte svar er JA!
Det er dog ikke ensbetydende med, at den dyreste er den bedste. Vi har alle sammen forskellige hud- og negletyper. Prøv dig derfor frem, og find det der virker bedst for dig 🙂

På mit natbord står der pt. en CND SolarOil og en APPEAL4 glasneglefil.

CND – SolarOil

Min SolarOil er af det gamle design, med det sorte låg. Den nye har et hvidt låg, men indeholder altså samme oile 🙂 CND SolarOil´en har ikke stået der længe. For en uge siden havde jeg Il Etait un Vernis – Naked as we Came stående. Begge olier virker fortrinligt 🙂

Il etait un vernis – Naked as we Came

Hvad gør oilen egentlig godt for?
Hver eneste dag trækker vi fugten ud af vores negle. Det gør vi, når vi vasker hænder og udsætter dem og vind og vejr. Olien er med til at holde på fugten i dine negle. Olien gør dem smidige og gør dem mere modstandsdygtige overfor knæk og spaltning. Døjer du i forvejen med spaltning er olie et must.

Ud over negleolie har jeg også en fil liggende på mit natbord. Der ligger altid en APPEAL4 glasneglefil. Det er min ultimative yndlingsfil, og den bliver aldrig skiftet ud! Desværre er APPEAL4 lukket, så deres neglefile kan godt være svære at finde. Jeg har dog set dem i NORMAL her i Aarhus. Der har de dem stadig. De findes også enkelte steder på nettet stadig. Hvis du ikke allerede har en, vil jeg anbefale dig at snuppe en inden de er helt væk. Filen er lavet er tjekkisk hærdet glas og skal efter sigende aldrig blive sløv. Ingen af mine er sløve endnu 🙂 Føles den sløv, vaskes den blot under lunkent vand og så er den så god som ny 🙂  Filen kommer i mange forskellige farver. Jeg har selv fire forskellige; en på natbordet, en i hverdagstasken, en på arbejdet og en i håndtasken 😛

Hvorfor en neglefil på natbordet?
I løbet af dagen, og selvom du bruger negleolie i vildskab, vil dine negleplader skilles ganske lidt. Neglefilen fjerne den begyndende åbning og stimulerer neglen til at vokse.
Det er ikke sådan at du skal file finde negle 2 milimeter ned hver dag, men fil dem let et par gange om ugen, og kom eventuelle skader i forkøbet.

Husker du at pleje dine negle? Har du andre gode vaner? Del dem meget gerne i kommentarerne 🙂

God weekend!

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. samati17anne siger:

    Negleolie er det bedste jeg nogensinde har gjort for mine negle. Jeg har det på sofabordet og masserer det ind i neglene mens jeg ser et afsnit på Netflix – altså også inden sengetid, så det kan virke hele natten. Jeg har i over et år forsøgt mig med mandelolie, og det virker præcis lige så godt som hundedyre CND. Der er ingen forskel, bare et tip. Og så fed creme, i massevis. Rigtig go’ dag til dig. 🙂

    1. nailnewbee siger:

      Super fedt tip! Det vil jeg afprøve 🙂 Tak fordi du deler! Hvor køber du mandelolien henne?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s