Nyhed! // Facebookside launch

Jeg har efter en hel del overvejelser besluttet mig for at lave en Facebookside til Nail NewBee. På den måde kan vi komme tættere på hinanden og nemmere kommunikere 🙂

På Facebooksiden kan du få notifikationer om nye blogindlæg og nyheder i negleverden. Søge inspiration og dele inspiration med hinanden. Jeg tror på, at det bliver rigtig godt, og jeg glæder mig til at se jer derovre 🙂

Facebooksiden vil gå i luften d. 4. september med et brag af en giveaway 🙂 Giveawayen vil blandt andet indeholde noget af det bedste fra FNUG og lækkerier fra både Depend og Sally Hansen! Så sæt kryds i kalenderen og kom og vær med d. 4. september! Jeg glæder mig til at dele det hele med jer 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s