De fantastiske 4 // FNUGs holografiske kollektion

Danske FNUG er allerede kendt for at have nogen af de bedste holografiske neglelakker på markedet. Det skal naturligvis testes! Lige nu har FNUG fire holografiske neglelakker. Det anbefaldes, at de bruges sammen med FNUGs egen Auqa base coat, så det har jeg naturligvis gjort – og wow for nogle lækre neglelakker!

Alle neglelakkerne er heldækkende i to tynde lag. De er super smukke, og de har en fantastisk holografisk effekt! Bedøm selv 🙂 Alle billederne er taget udenfor i naturligt sollys. Når neglelakkerne kommer ud i sollyset folder deres farver sig meget tydligere frem, og regnbuen spiller i lyset!

FNUG – Fnuglista

FNUG – Futuristica

FNUG – Fantastica

FNUG -Psychedelic

FNUGs liniære holografiske neglelakker er klart nogen af de beste holografiske neglelakker, jeg har nogensinde har prøvet! Der er superflotte hver og en! Skal jeg sige noget negativt om dem, er det, at penslen i flasken er lidt kort. Jeg er ellers også ret vil med designet på de søde små flasker fra FNUG. FNUGs holografiske neglelakker er klart blandt mine farvoritter.

Reklamer

3 Comments Tilføj dine

  1. samati17 siger:

    Fnug og Makeup Store laver de bedste hololakker – punktum. 🙂

    1. nailnewbee siger:

      Uh Makeup Store? Dem kender jeg slet ikke! Dem må jeg helt sikkert prøve! Kan du anbefale nogen? ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s