Lad os tale lidt om Instagram

Det her er et af de der lidt mere alvorlige indlæg. I hvert fald for mig. Det handler om den nedgang der er sket på Instagram. Det er et af de der indlæg, hvor jeg føler mig lidt sårbar. Min Instagram profil er synlig for alle og den nedgang der er sket, er derfor ikke hemmelig – Så lad os tale om det!

Det sidste års tid er mine likes  på Instagram faldet fra +300 til +25 likes pr. billede. Det er en kæmpe nedgang, og det har været enormt demotiverende for mig. Ikke fordi jeg er en “likehunter”, men  hvis der ikke er nogen der reagerer på mit indhold, så er det jo ikke sjovt længere og så gør jeg noget forkert.

Der kan være flere forklaringer på problemet. En forklaring kan være den ændring som Instragram lavede for et års tid siden. Ændringen medførte at feeden ikke længere var kronologisk. Nedgangen på min profil kom kort efter ændringen. En anden forklaring kan være mit ændrede indhold. Tidligere lavede jeg meget frihånds nail art. I dag er mit indhold mere blandet, bedre fotograferet og redigeret.

Min blog har ligeledes udviklet sig, og gør det stadig. Modsat Instagram udvikler den sig dog i en langt mere positiv retning. Det er underligt, når der nu er nogenlunde det samme indhold på Instagram som på min blog.

Så hvad er der sket?
Ærligt så er jeg super meget i tvivl! Har du et bud?

Jeg vil meget gerne have en aktiv Instagram profil, hvor jeg kan interagere med mine følgere. Spørgsmålet er hvordan jeg gør det?  Jeg har i længere tid overvejet, om jeg skal fjerne inaktive følgere fra min Instagram, så det bliver en lille intim og aktiv følgerkreds. Det er dog blevet ved tanken. Jeg føler, at det er forkert, at “unfollow” folk uden deres samtykke. De gav sig jo til at følge mig af en grund. Jeg har også overvejet at starte forfra med en ny dansk Instagram profil. Hvad synes du om den ide?

Under alle omstændigheder skal der sket noget nyt! Jeg har derfor lagt min energi et andet sted end hos Instagram. Nemlig Facebook. Indenfor det næste stykke tid vil jeg redesigne min Facebookside og relancere den! 🙂 Den vil blive lanceret på dansk og med et brag af en giveaway! I kan godt glæde jer 🙂

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. Sanne siger:

  Jeg er ikke den store IG ekspert, men måtte selv vænne mig til at folk følger på livet løs for straks efter at unfollow. Så ens følgere går hurtigt op og meget hurtigt ned igen. Og jeg ved godt at der er mange “reklamer”, folk som reklamerer for enten produkter eller egen account. Min IG er blandet og jeg synes generelt at neglerelaterede indlæg kun får ca. det halve antal likes. Jeg ved ikke om interessen er ved at klinge af (ikke for mig), eller om det mine indlæg som er kedelige, der findes jo meget ekstremt derude. Personligt kan jeg godt li’ at blive inspireret af noget som jeg selv kan gøre nogenlunde efter, både teknik- og tidsmæssigt. Så jeg ved ikke hvad jeg skal råde dig til, måske en ny dansk account for en eksklusiv lille kreds. PS: Jeg hader også at IG ikke er kronologisk mere, man burde kunne vælge hvad man foretrak i indstillingerne.

 2. nailnewbee siger:

  Hej Sanne,

  Tusind tak for din kommentar! Jeg er meget enig med dig i, at folk følger og un-følger, som vi andre skifter underbukser 😛 Det synes jeg dog at de har gjort altid!
  Der kan også være noget om, at interessen måske er ved at klinge af… Det er en interessant vinkel på det! Personligt er jeg ikke meget for det ekstreme, jeg prøver at holde det sødt og enkelt. Tidligere har jeg nok været mere ud i alle retninger. Måske det skuffer nogen, at jeg ikke er det mere.
  Det er egentlig en rigtig god ide, med en eksklusiv dansk konto ved siden af Nail_newbee! Det vil jeg helt sikkert overveje 🙂

  Igen tak for din kommentar 🙂
  Rigtig god dag til dig ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s