Derfor swatcher jeg uden top coat!

on

Som blogger ligger det mig meget på sinde, at mit indhold er autentisk. Det vil sige, at jeg gerne vil have, at mine billeder fremstår så ægte så muligt, og afspejler neglelakken som den i virkeligheden er.

Det betyder blandt andet, at jeg som udgangspunkt ikke bruger top coat, når jeg swatcher.

Min yndlings top coat: Poshé super-fast drying top coat

Når jeg viser en neglelak på et swatchbillede, er det  ikke kun farven der er vigtig. Det er også kvaliteten af neglelakken i sig selv. Hvorvidt den giver en glat overflade, eller om den lægger sig i rillerne og om den bliver jævn. Det problematiske ved en top coat er her, at den kan maskere neglelakkens egentlige kvalitet.

En top coat giver nemlig neglelakken flere fordele:

  1. Den giver en superflot shine
  2. Den udglatter neglelakken og fjerner riller
  3. Den forlænger holdbarheden
  4. Den skrumper ikke neglelakken

Specielt punkt 1 og 2, får neglelakken til at synes flottere end den egentlig er. Derfor bruger jeg som udgangspunkt ikke top coat når jeg swatcher en neglelak eller anmelder den 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s