Fire sølvholografiske neglelakker // Én klar vinder!

Jeg har længe gerne finde frem til en af de mest fremtrædende holografiske neglelakker på markedet. De stærkeste holografiske neglelakker er de sølvfarvede. Jeg fandt derfor fire af mine mest holografiske sølvneglelakker frem og gav mig til at teste. Jeg fandt én meget klar vinder!

Valget stod mellem de fire ovenstående neglelakker. Alle blev de testet med to lag og alle på en swatchstick. Ingen base coat og ingen top coat. Billederne blev taget udenfor i solskinsvejr – alle holoelskere ved, at solskin giver den absolut (og uden undtagelse) flotteste holografiske regnbue.

Jeg synes, at billederne taler meget klart for sig selv. Fnug Psychedelic har den absolut klareste regnbue, uanset hvilken vinkel du ser den fra!

Der er ingen tvivl om, hvem der er testvinderen af de fire neglelakker her. Det er Fnug Psychedelic! Det er lidt pudsigt, for ser du på flaskerne, er Fnug Psychedelic den, der fremstår mindst holografisk. Den udfolder sig dog smukt på neglene – og efterlader ingen tvivl om, hvem der har den flotteste regnbue 🙂

 

 

 

 

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. samati17 siger:

    Mind yndlings sølvhololak er Gosh Holographic Hero, prøv den. Billig og supersmuk. 🙂

    1. nailnewbee siger:

      Har tænkt på den flere gang😍 Ifølge andre der har lavet sammenligninger, skulle den dog ligge under både Dance Legend og FNUG 😱🙈

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s