Stamping tutorial // Colour Alike

on

Colour Alike har efter sigende nogle rigtig gode stamping-neglelakker. Som stampingelsker, er det noget jeg er nød til at undersøge 😀 – Og til min store fornøjelse, er de super nemme at arbejde med! Tommeltot op herfra 😉

Jeg testede Silver King og Golden Queen ovenpå Dragons Heart – som i øvrigt også er gude smuk!

Colour Alike – Dragons Heart

Jeg besluttede mig for at lave en gradient stamping ovenpå DragonsHeart med Silver King og Golden Queen og samtidig lave en lille tutorial på den, så I selv kan prøve jer frem derhjemme. Her er resultatet 🙂

Hvordan gjorde jeg så? Jeg har lavet en lille billedetutorial af min fremgangsmåde 🙂

 1. Læg den ønskede baseneglelak og lad den tørre fuldstændig. Det er vigtigt, at den ikke er våd!
 2. Dub lidt top coat på der hvor du ønsker, at der skal sidde bladguld. Dub herefter bladguld på med fingeren. Bladguld kan du finde på blandt andet eBay.
 3. Find det ønskede mønster på din prageplade. Jeg valgte nogle ædelsten fra denne plade.
 4. Læg to dråber af hver neglelak ovenpå det mønster du gerne vil bruge som vist på billedet. Jeg brugte Silver King og Golden Queen.
 5. Brug et plastisk kort til at skrabe neglelakken hen over mønsteret, som vist ovenfor på billedet. Rul derefter straks stamperen hen over mønsteret for at samle mønsteret op. 
 6.  Rul stamperen hen over neglen med mønsteret nedad mod neglen. Mønsteret vil herefter sidde på neglen. Forsegl dit design med en top coat!

Min mening om Colour Alike stamping-neglelakkerne:
Til min store glæde har jeg faktisk ikke meget negativ at sige om Colour Alike stamping-neglelakkerne. De er super nemme at arbejde med og mønsteret samles let op fra prægepladen. De har et stort udvalg af farver, og jeg gælder mig til, at prøve flere af deres stamping neglelakker. Det eneste negative jeg kan finde på at siger er, at de kun indeholder 8 ml. 😉

Skal du prøve noge af Colour Alikes stamping-neglelakker? Eller har du allerede erfaringer med dem? 🙂

NB!: Neglelakkerne er tilsendt til anmeldelse. 

 

 

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. Sanne siger:

  Jeg fandt Color Alike på Etsy, og synes de er utroligt gode, især til prisen. Jeg havde ledt meget længe efter en perfekt guld (sjovt nok findes der mange gode sølv), og fandt den hos CA. Rigtig go’ weekend. 🙂

 2. neglelir siger:

  Jeg har aldrig hørt om mærket før. Men fedt med endnu et mærke her i DK. Og 50kr er jo en ganske tilforladelig pris. Så næste gang jeg skal handle der skal jeg helt klart prøve et parstykker 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s