APPEAL4 lukker og slukker // We need all holographic everything vol. 4 – swatches

Det er med tungt hjerte, at jeg har måtte erfare at skønne danske APPEAL4 lukker. Efter længere tids sygdom, har den søde ejer Kirstine, valgt at give sig selv tid til at komme ovenpå igen og dermed lukke sit hjertebarn APPEAL4.

Hvad så nu? Ja, der bliver ikke lavet flere APPEAL4 neglelakker. Den sidste kollektion blev altså “We all need holograpic everything vol. 4”. Kollektionen er endnu en i rækken af deres populære holografiske neglelakker. Jeg har naturligvis fået fat i kollektionen og lavet nogle swatches til jer 🙂

Alle neglelakkerne i kollektionen har en god formel derbliver heldækkende efter 2 lag.

Første nummer i rækken er H22 – Golden Dreams, som er en let rødlig pink scattered holografisk neglelak.

APPEAL4 – Golden Dreams

H23 – Burgundy Thrills  er lidt speciel. Den er nemlig ikke holografisk på nogen måde overhovedet. Så hvordan er havnet i en holografisk kollektion er lidt sjovt 😛 Burgundy Thrills er en varm bordeaux neglelak med grøn, blå, rød og guld- og sølvfarvet micro glitter. Udtrykket på den bliver ret pudsigt, og jeg må indrømme, at den ikke lige er mig, men derfor kan den jo godt være noget for nogen andre 😛

APPEAL4 – Burgundy Thrills

H24 – Pink Kiss er en let lyselilla scattered hologrfisk neglelak med et snert af sølv.

APPEAL4 – Pink Kiss

H25 – Black Mirror er en sortgrå scattered hologrfisk neglelak med holografisk microglitter.

APPEAL4 – Black Mirror

H26 – Wanna Dance With You er en sortbrun scattered holografisk neglelak.

APPEAL4 – Wanna Dance With You

H27 – Warm Embrace er en varm brun scattered holografisk neglelak.

APPEAL4 – Warm Embrace

Sidste men ikke mindst er H28 – Light It Up. Light It Up er en beigefarvet scattered holografisk neglelak med et hint af guld.

APPEAL4 – Light It Up

Konklusion:
Kollektionen er neutral og holografisk, hvilket ikke normalt er noget, der ses ret meget af på markedet. Det synes jeg egentlig er ret godt set af APPPEAL4. Den holografiske effekt er ikke udpræget krafig, men der er nok til at give neglelakkerne en smuk glød, hvilket passer rigtig godt ind i det neutrale tema. Mine klare farvoritter i kollektionen er Light It Up og Black Mirror.

Da APPEAL4 er lukket, kan kollketionen kun købes hos LuxBeauty og NiceHands.  Eftersom APPEAL4 er lukket, er kollektionen naturligt nok kun produceret i begrænset antal. Så har du nogen på ønskelisten, eller andre APPEAL4 favoritter er det med at få dem købt, mens tid er.

Skal du ud og have fat i nogen af de sidste neglelakker fra APPEAL4?

Når nu APPEAL4 lukker, vil jeg gerne lige give dem et par ord med på vejen – Det er et mærke jeg har været glad for og nydt godt af længe! – Jeg kommer til at savne dem og de søde mennesker bag!

Hvad kommer jeg til at savne ved APPEAL4?
Jeg kommer til, at savne de dusede farver, som er flotte til hverdag og til alle og enhver, ikke kun laknørder. De beige, de rosa, de mauve osv.. Intet neglelakmærke i verden kan spotte den dusede trend som APPEAL4 kunne.

Jeg kommer til at savne den lækre hvide neglelak Hollis Milkweed. Den er en base for alle mine gradienter.

Jeg kommer til at savne den smukke negleoile med lavenelblomster i.

Jeg kommer til at savne de danske holo’er!

Jeg kommer til at savne deres fantastiske glasneglefil – Det er min absolutte favorit! (hvordan skal jeg dog klare mig uden, hvis den går i stykker?!)

Jeg kommer til at savne de fjollede neglelaknavne, som jeg ikke altid forstod!

Og sidst min ikke mindst kommer jjeg til at savne Kirstine og de søde mennesker bag APPEAL4!

Hvad kommer du til at savne ved APPEAL4?

 

 

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. samati17 siger:

    Nej, hvor trist. Jeg kommer klart til at savne hololakkerne, de er utroligt smukke. Har selv den sorte holo, helt vild og meget anderledes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s