Neglepleje fra Sally Hansen // Test

Mine negle er endelig ved, at genvinde deres styrke og blive pæne igen! Som jeg tidligere har fortalt, har mine negle været hårdt ramt af flytningen. De støvede, tørre og tunge flyttekasser var mere end mine smukke negle kunne klare (PIV!). Til min store frustration knækkede og spaltede min negle i et væk.

Mine negle så, efter flytningen, sådan her ud. Korte, tørre, knækkede og ødelagte. Jeg er naturligvis klar over, at der er dem, der har negle, som ser værre ud, men det her er slemt nok for en negleblogger! 😛

Jeg tog mig derfor god tid til at lade mine negle komme ovenpå igen. Jeg har gået en hel måned uden egentlig at have neglelak på (WOW!)! Det eneste der har været på mine negle er Sally Hansens Miracle Cure og Nailgrowth Miracle.

 Sally Hansen – Miracle Cure

Sally Hansen – Nailgrowth Miracle

Inden jeg går for meget i detaljer, skal vi lige, have det de lover på det rene!

Miracle Cure lover:
40% stækere negle på 3 dage.

Nailgrowth Miracle lover:
30% længere negle på 5 dage.

Det er meget flotte løfter fra begge produkter. Lever de så op til det? Nej, det gør de ikke. Når det så er sagt, er det min klare opfattelse at produkterne stadig er interessante.

Jeg brugte de første 14 dage Miracle Cure ved at påføre den ca. hver anden dag (brugsanvisning: brug på rene negle uden eller under neglelak “every other day”). Mit største problem var nemlig, at mine negle blev ved med at spalte og derefter knække.
Efter ca. 14  dages brug begyndte jeg, at se en bedring på mine negle. De holdte op med spalte i vildskab. Selvfølgelig er det en proces, der ikke holder op fra den ene dag til den anden, men bedringen var synlig og mærkbar.

Mine negle var dog stadig meget korte, så jeg brugte Nailgrowth Miracle i yderligere 14 dage. Jeg brugte den ikke hver dag, men lagde et nyt lag, når det gamle var slidt ned. Det fik mærkbart mine negle til at vokse. Jeg har filet neglene ned jævnligt i løbet af de 14 dage, for at undgå nye spaltningsproblemer og for at få den lige neglekant (mine hjørner var jo knækket af). Alligevel er mine negle blevet synligt længere. Det er dejligt! Hvor meget mine negle alligevel ville have vokset på de 14 dage, er svært at sige, men jeg har har en klar fornemmelse af, at de er vokset mere end de normalt ville gøre.

Bedøm selv, her er resultatet af kombinationen af de to produkter efter en måned 🙂

Ud over problemer med selve neglepladen, var mine neglebånd også blevet utroligt tørre og ujævne. Ja ujævne, de flossede simpelthen. Jeg prøvede mig derfor frem med Sally Hansens Cuticle Eraser & Balm.

Sally Hansen – Cuticle Eraser & Balm

Sally Hansens Cuticle Eraser & Balm (hold da op et langt navn!) har en tekstur som en meget drøj og meget fed creme. Den sidder på længere end en den typiske neglecreme, og den er mere fedet. Den var derfor perfekt, at bruge lige inden sengetid (så den kunne få god tid til, at trænge ind). Jeg har haft den liggende på mit natbord, og jeg har brugt den efter behov. Til mine meget tørre og meget flossede neglebånd var den enormt effektiv! Den fik blødt dem op på få dage!

Har du nok i den almindelige neglecreme, vil denne her formentligt være for fed for dig. Har du derimod meget tørre neglebånd (som jeg havde), kan jeg klart anbefale denne her!

Konklusion:
I bund og grund er jeg egentlig positivt overrasket over Sally Hansens plejeprodukter. Bevares de lover lige lovlig meget, men giver ikke desto mindre positive resultater ved lidt længere tids anvendelse. Priserne, der ligger mellem 79,95 og 89,95 kr., er fornuftige, hvilket altid er et plus!
Det er ikke fordi, at jeg har fundet en mirakelkur, men det er gode stabile produkter, der har givet mig et positivt resultat, og jeg er ret sikker på, at produkterne vil være at finde i mit neglekit fremadrettet.

Har du nogen erfaringermed og eller anbefalinger af Sally Hansens plejeprodukter? Er der andre af deres plejeprodukter jeg bare må prøve? 🙂

NB! Produkterne er tilsendt til anmeldelse.

Reklamer

5 Comments Tilføj dine

 1. neglelir siger:

  Der findes ganske enkelt ikke noget produkt der kan få negle til at vokse hurtigere. Det er det rene salgsgas!! (Det er en længere forklaring hvorfor, så vil henvise til Doug Schoon hvis man gerne vil vide mere i dybden) Og neglehærdere skal man også dels tage med et gran salt men især være obs på hvad der er i som får neglene til at virke stærkere. Feks er der i den populære hærder fra Herome flere kræftfremkalde- og hormonforstyrrende stoffer bla. formaldehyd, som er et bindemiddel/væske man feks ligger lig-dele i så det ikke går i forrådnelse fordi det binder/limer cellerne sammen. Og det er nøjagtig det det gør ved neglene, limer neglepladerne sammen så de virker stærkere og ikke spalter. Men udover at være særdeles kræft fremkaldende og hormonforstyrrende så nedbryder det de sunde celler i neglen og er udtørrende, med andre ord det ødelægger neglene og gør det til en ond cirkel hvor man får behov for at bruge det konstant. Og det gør ikke neglene stærkere, kun det negl det rører ved, dvs det negl der er vokset ud. Så det nye negl der dannes inde i matrix er stadig skrøbelig (det er primært genetisk bestemt). De fleste neglehærdere består af en eller anden form for bindemiddel/lim. Man bør istedet gå efter produkter der indholder gavnlige ting for neglene så som fugt/olie (og forskellige olier har forskellige gode egenskaber), keratin, vitaminer osv.
  Det eneste der faktisk kan ændre en smule, er god neglepleje feks negleolie med e-vitamin. Det trænger ind i matrix og hjælper med at skabe sune negleceller helt fra bunden 😜 Og rutine!!
  For nogle år siden udgik den bedste neglebåndscreme jeg nogensinde har prøvet!!!! Den hed Sally Hansen Diamond strength ultra rich cuticle cream. Men jeg købte 7 bøtter så jeg har til nogle år endnu 😂 Jeg har også den der grøn/hvide og den er også lækker!! 😍 Men hvis du falder over et restaparti af den gamle en dag, så vil jeg klart anbefale at prøve den! Den er i en sølvkrukke. Men vær obs for der findes en anden variant der hedder noget lignende, men den er langt fra lige så god!!! 😛

  1. nailnewbee siger:

   Hold da op det var en lang kommentar! 😅 Tak for info😃

   Jeg er helt enig med dig i, at negleprodukter i sig selv ikke får neglene til at vokse. Det de kan gøre er, at skabe en forstærkende overflade, som gør, at neglene ikke knækker/flosser/spalter så nemt og derved indirekte hjælpe til en hurtigere vækst. Hvilket begge disse gør, de binder bare forskelligt til neglen, hvilket udgør forskellen på de to 😃 Derud over findes der faktisk neglehærderer, der kan reagere med neglen og gøre dem stærkere ved at skabe ekstra bindinger i neglepladen. De indeholder typisk formaldehyd. De får dog, som du selv siger ikke neglen til at vokse i sig selv 😜 Desuden kan de have bivirkninger ved overdrevent brug. Hvorvidt noget er kræftfremkaldende eller ej, er jeg ikke kompetent til at vurdere, det vil jeg lade være op til foskerne😉

   Jeg er som dig stor fan af nærende plejeprodukter! Nogen gange, som i mit tilfælde, skal det bare ske lidt hurtigere(end at vente på ny negl fra bunden). Og nogen gange nærerende pleje i sig selv ikke nok. Så er negle-forstærkere som disse rigtig gode 😍

   Uh, det lyder spændende med den neglebåndscreme! Den vil jeg da holde udkig efter 😍

 2. samati17 siger:

  Jeg har prøvet Miracle Cure, lyder jo lovende, og tænkte at jeg ville bruge den som underlak. Men det var den så elendig til (alt boblede) at jeg endte med at smide den ud. Kunne ellers være genialt med en kur man kunne bruge UNDER neglelakken. Har du prøvet MC under lak? Nogen gange tænker jeg nemlig om jeg bare havde fået et uheldigt eksemplar. Det bedste jeg nogensinde har gjort for mine negle er negleolie HVER dag. Og tro mig, jeg har prøvet meget! Rigtig go’ da. 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Det har jeg faktisk ikke 😱 Som regel når “de” bobler for mig, er det fordi, at jeg har olie- eller cremerester nedenunder 🙈 Men vil da lige teste det, nu du gør opmærksom på det. Specielt fordi, at Sally Hansen skriver, at man kan bruge den under neglelak 😜 God dag til dig også!

  2. nailnewbee siger:

   Jeg testede lige min Miracle Cure under neglelak igår(og har det også på idag 😛 ) Det virker fint, uden problemer 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s