Capture your style // Giveaway

Som flere af jer nok har bemærket, har både bloggen og min instagram, ændret sig en del over det sidste stykke tid. Det er sket, fordi jeg gerne ville have et bedre udtryk, udskille mig fra mængden og gøre det hele mere nærværende og personligt. Ja, jeg ved godt, at der er noget vej endnu, men det bliver hele tiden bedre og bedre 🙂

Det her indlæg er derfor også lidt anerledes end de plejer at være. Det er nemlig om en bog 🙂

Et af de værktøjer jeg har brugt for at nå mit mål, er Aimee Songs bog “Capture your style”. Aimee Song er en verdenskendt livstils- og modeblogger. I “Capture your style” guider hun dig frem igennem junglen af Instagram og udvider din horisont i fotografiets farverige verden.

I bogen finder du blandt meget andet tips og tricks til opstilling af forskellige layouts, redigering af billeder og den helt rigtige belysning.

Du bliver guidet blandt andet ved hjælp af “gør-det-selv-øvelser” frem til din egen måde at gøre tingene på, samtidig med, at du får tips til dine opstillinger og “det gode billede”.

Bogen hjælper dig på en enkel og lærerig måde til, at opnå et bedre billede, uanset hvad du fotograferer. “Capture your style” tager udgangspunkt i Instagram som platform, og giver nogle god råd til en flot og planlagt feed. De mange gode råd, kan du dog overføre til et hvilket som helst billede 🙂

Jeg er ret vild med den, og jeg er slet ikke færdig med at udvikle mig 🙂

Når du er kommet igennem , hvordan du tager det gode billede, fører bogen dig over i storytelling. Det er en af de ting jeg gerne vil blive bedre til!  Kort sagt at fortælle en historie ved hjælp af billeder. Bogen giver et godt indblik i storytelling, og et indblik i, hvordan du kan bruge billedernes opstilling til at fortælle din helt egen historie 🙂

Til sidst i bogen fortæller Aimee om, hvordan du kan anvende din platform  kommercielt. Det er interessant, men langt fra bogens hovedefokus.

Bogen er på engelsk, men den er let læselig og har masser af smukke billeder, som du kan søge inspiration i 🙂

Nu til det rigtig spændende! Jeg har nemlig fået fat i to eksemplere! Et til mig selv (som efterhånden er gennemgnasket af gentagende opslag 😛 ) og et til en af jer derude 🙂

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrancen er:

 • Følge bloggen
 • Kommentere på dette indlæg og fortælle, hvad netop du håber, at få ud af “Capture your style”

Konkurrencen er ikke sponsoreret! Vinderen udvælges den 10. maj 2017.

Held og lykke 🙂

Reklamer

7 Comments Tilføj dine

 1. Ditte K. siger:

  En af de ting jeg har elsket ved din blog er at den netop ikke virker kommerciel. Håber virkelig ikke den ender med at være som alle de andre med perfekte insta-billeder 😦
  Har syntes det har været en fed tid, med gode og spændende billeder fra lak displays fra rejser og det gode foto af din kæreste, der som min elsker at gøre grin med min lakhobby 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Hej Ditte,
   Hvor er jeg glad for at du sætter pris på min personlige stil!
   Jeg mit bedste for at bloggen ikke kommer til at blive en kommerciel kværnemaskine! Mit mål er at den afspejler mig inde bag ved. Jeg vil gerne skinne bedre igennem 🙂
   Billederne bliver jeg heldigvis bedre og bedre til, men der vil altid være min personlighed og mine undersøgelser bag ved! Det går jeg meget op i!!
   Jeg har også planer om, at der kommer billeder af det nye kontor (når det engang bliver færdigt!). Og så har vi en foranstående skotlandsrejse, hvor der måske også bliver vist lidt fra – hvem ved 🙂

 2. Noget jeg håber at jeg kunne få ud af bogen, er det sidste finpudsning når jeg tager billeder. Det er rigtig tit at jeg tænker at det mangler noget, emn ikke har nogle som helst ide hvad?🙂

 3. Louise T. siger:

  Jeg elsker at tage billeder, og ville gerne lære af bogen, hvordan jeg netop får mit touch frem, så de ikke ligner alle de andre 😉

 4. mrgreythecat siger:

  Jeg har blogget i mange år efterhånden, men det har faktisk bare været for min egen skyld, fordi jeg elsker at skrive. Jeg har ind imellem tænkt at jeg godt kunne tænke mig at gøre det bedre med billeder osv, men helt ærligt aner jeg ikke hvordan … Så måske kunne den bog guide mig til at tage skridtet videre og blive en bedre blogger 🙂 (ja det er jo så mig der er Negle Lir, men aner ikke hvordan jeg skal skifte navn, da jeg har begge mine blogge liggende under denne konto 🙊)

  1. neglelir siger:

   Så lykkedes det mig at få ændret mit brugernavn :-p

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s