Danish Beauty Award 2017

Danish Beauty Award 2017 løber af stablen den 27. april  i år! Showet afholdes for 11. gang og finder i år sted i Tivolis Congress Center i København. Jeg skal desværre ikke selv deltage, men jeg har naturligvis kigget på, hvem der er nomineret 😉

Danish beauty award er et dansk prisuddelingshow, hvor der uddeles priser til årets bedste produkter i skønhedsbranchen.

Sidste år vandt CND Rescue Rxx i kategorien “Årets kropsplejeprodukt – populær”. I år er der dog ikke nomineret mange neglerelaterede produkter – ØV!

Der er dog alligevel én lidt interessant nomineret! Nemlig Pudderdåsernes “Alt i en salve”.

Jeg hæfter mig specielt ved, at den plejer og beskytter neglebåndene! Jeg kender ikke salven, og jeg har heller ikke selv prøvet den – det er dog helt klart på to do-listen nu 😛  Pudderdåserne er en populær dansk skønhedsblog med benene solidt plantet på jorden. Pigerne bag bloggen har lanceret deres egen produktserie, og “Alt i en salven” er nu blevet nomineret til en dansih beauty award pris. Godt gået! 🙂

“Alt i en salven” er nomineret i kategorien “Årets forbrugerpris”, som er en af de mest eftertragtede priser at vinde. Vinderen vælges nemlig af forbrugerne istedet for dommerpanelet. Dommerpanelet udvælger de nominerede, men vinderen findes ved en afstemning blandt forbrugerne.

Salven koster 95,00 kr. og kan fås i blandt andet Magasin.

Jeg krydser finger og følger spændt med 🙂

Kender du “Alt i en salven”? Har du nogen erfaringer med den?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s