Mint negelelak // Den evige forårsklassiker

on

Jeg er en af de mange kvinder derude, der ikke kan stå for mint! Og jeg elsker mint neglelak! Mint er bare ikke rigtig en vinterfarve, og jeg ender tit med at pakke dem væk om vinteren. Men nu er det forår, og jeg er faldet over denne skønne mintfarvet neglelak, som jeg var nød til at dele med jer 😛

Det er ikke fordi farven er en ekseptionel mint eller at den holder helt utroligt længe, men det er en klassisk mint med en fantastisk formel 🙂 – Right up my alley !

DSC00950

Sally Hansen – Prince Char-mint 

Og så det navn! – Prince Char-mint, det er da for sødt 🙂 Neglelakken er i øvrigt heldækkende i et til to lag, det er ret lækkert for en mintfarvet neglelak!

DSC00955

DSC00984

Jeg håber, at du har haft en skøn påske derude! Min påske er gået med at flytte rigtigt ind i den nye lejlighed. Flytningen har været super hård ved mine negle. De er blevet knastøre og spalter for et godt ord! PIV!
Jeg prøver dog at se positivt på det, og jeg er i fuld gang med at redde resterne af neglene og teste nye plejeprodukter, som jeg kan dele med jer 🙂

NB!: Neglelakken er tilsendt til anmeldelse

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s