Jeg flytter !

Som du nok har gættet allerede nu, hvis du har læst overskriften, så flytter jeg! Jeg bor lige nu i en charmerende lillle lejlighed sammen med min søde kæreste. Selvom vores lejlighed er charmerende, er den lige lille nok til to personer 🙂

Efter 2 år i den sammen, har vi derfor besluttet at flytte til noget større – Og vi glæder os 🙂 Jeg glæder mig særligt til, at jeg får mit eget kontor i den nye lejlighed!

Vi har brugt hele weekenden på at pakke vores ting ned, og vores lejlighed er lige nu et stort flytterod 😛 På fredag få vi nøglerne til den nye lejlighed. Det giver 4 dage i flytterod….

Jeg har også pakket alle mine neglelakker ned (og der var virkelig mange!), så der bliver ikke lavet mange negle i denne uge! Frygt dog ej! – Jeg har naturligvis lavet nogle spændende indlæg til jer på forhånd 🙂

Jeg glæder mig super meget til at vise jer mit nye kontor, når det står færdigt! Indtil da, må i nøjes med flytterod 😛

Rigtig god mandag derude 🙂

 

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. samati17 siger:

    Go’ arbejdslyst. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s