Depend Candy Craves // Swatches og anmeldelse

Depends limited O2 forårskollektion er i butikkerne! Den hedder Candy Craves, og består af otte sarte shimmerneglelakker med en perlemorsagtig effekt. På limited edition udgaverne er Depend begyndt at sætte kollektionsnavnet på flaskerne. Det er jeg helt vild med – det er simpelthen så sødt!  Og det adskiller dem fra de øvrige kollekitioner 🙂

Alle neglelakkerne i kollektionen er heldækkende i to lag. Formlen er nem at arbejde, men de trækker allesammen streger, hvilket perlemorsformlen “altid” gør (jeg er ikke stødt på nogen, der ikke gør). Den brede pensel gør dem nemme at lægge og arbjede med 🙂

Alle neglelakkerne har slikrealterede navne (hvor sødt er det ikke lige?! 😀 ), men navnet står ikke på flaskerne. På flaskerne står der nemlig kun et nummer. Det er lidt ærgerligt!
Lad os se på dem enkeltvis!

Første nummer i rækken er nr. 5044, Gummi Treats. Gummi Treats er en lysegul shimmer/pearlneglelak med pink shimmer. Det pink shimmer er ikke ret tydeligt, når neglakken er tør, men det kan ses tæt på.

Depend – Gummi Treats

Nr. 5045, Yum Yum, er en sart limegrøn shimmer/pearlneglelak med blåt shimmer. Shimmeret er heller ikke tydeligt i denne, når neglelakken er lagt, men det kan ses tæt på.

Depend – Yum Yum

Nr. 5046, Lollipop Wrap, er en meget lys lyseblå shimmer/pearlneglelak med et snert af turkis. Den er slet ikke så turkis, som den ser ud i flasken, men nærmere babyblå.

Depend – Lollipop Wrap

Nr. 5047. Mint Drops, er en lys isblå shimmer/pearlneglelak.

Depend – Mint Drops

Nr. 5048, High on Sugar, er en sart orange shimmer/pearlneglelak med pink shimmer. Shimmeret ses ikke tydeligt i neglelakken, når den er lagt.

Depend – High on Sugar

Nr. 5049, Sweet & Delicious, er en sart lyserød shimmer/pearlneglelak med blåt shimmer. Det giver den en lidt kølig undertone, men det er ikke tydeligt,  når neglelakken er tør.

 Depend – Sweet & Delious

Nr. 5050, Cotten Candy, er en lyselilla shimmer/pearlneglelak med blåt shimmer. Shimmeret ses som med alle de andre i kollektionen ikke tydeligt, når neglelakken er lagt.

Depend – Cotten Candy 

Nr. 5051, Tootsie Pops, er en lys blålilla shimmer/pearlneglelak med blå shimmer.

Depend – Tootsie Pops

Konklusion:
Der er ikke noget egentlig nyskabende i kollektionen, men den er super sød! Farverne står godt sammen, og de passer godt med kollektionens navn. Der er en rigtig godt sammensat kollektion. Shimmer- og pearlneglelakker har aldrig rigtigt været min personlige favorit, men jeg ved at den type neglelakker har et stort puplikum derude 🙂 Derudover er kollektionen rigtig god til den gruppe af piger, som ikke har lyst til pangfarver på neglene, men godt vil have en smugle farve nu til foråret 🙂

Mine farvoritter i kollektionen er Gummi Treats (det er den sødeste lyse påskegule farve) og High on Sugar! 🙂

Hvad synes du om kollektionen? Er du til shimmmer- og pearlneglelakker? Er der nogen af dem, som du bare må eje? 🙂

Kollektionen er i butikkerne fra denne uge og  neglelakkerne koster 29,95 kr. pr. stk.

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. samati17 siger:

  Åhr altså, man har lyst til at købe dem alle. Så lækre pasteller og lige hvad vi har brug for nu, efter en laaaang og mørk vinter. Jeg var så heldig at vinde tre styks O2 hololakker i din konkurrence, og er positivt overrasket over kvaliteten. Rigtig go’ dag. 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Jeg havdepræcis den samme opfattelse første gang jeg prøvede Depend 🙂 Kvaliteten er nemlig rigtig god, specielt til prisen!

   God dag til dig også 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s