Stamping-måtter // Er de pengene værd?

Stamping til neglene er blevet utrolig populæt det sidste års tid, og det samme er reverse stamping.

Hvad er stamping? 
Stamping er en metode, der gør det muligt at stemple et mønster på neglene med en silikonepude. Reverse stamping er en omvendt stamping metode, hvor man fylder det stemplede mønster ud med farver inden det lægges på neglen.

En stamping-måtte er en silikoneplade. Den kan blandt andet bruges som et værktøj til reverse stamping. Mønsteret stemples på pladen og mønsteret udfyldes herefter med farver, inden det pilles af pladen og lægges på neglen. En stamping-måtte kan også bruges til at lave andre decals af neglelak, som senere kan lægges på neglen (men det er stof til et helt andet indlæg 😛 ).

Stamping-måtter kan være en dyr affære. Jeg har tre. To af dem er nogen af de mest populære varianter på markedet: Moyou London og Uber Mat, men behøver du overhovedet at investere i dem? 

Mini Uber mat koster ca. 126,00 kr. inkl. fragt fra USA (selve pladen koster kun 56,00 kr.), men er på tilbud lige nu til 105,00 kr. (den er halv størrelse af Moyou Londons stamping-måtte).
Moyou Londons stamping-måtte koster ca. 140,00 kr. inkl. fragt fra England.

stampingmat

Well, hvis du gerne vil have de fine neglefigurer, som der er på Moyou Londons stamping-måtte og Uber Mat, er det svært at komme udenom dem. Personligt bruger jeg dem ikke rigtigt. Er det ikke nødvendigt for dig, kan du få en måtte med nøjagtig samme egenskaber til under halvdelen af prisen! Du kan bruge en silikone bagemåtte på præcis samme måde! Jeg fandt min på eBay til 23,00 kr. inkl. fragt. Den fungere perfekt 🙂

Hvis der er noget, der skulle tale for at vægle en af de dyre udgaver (ud over neglefigurene), er det det fine etui der følger med Moyou London-måtten.

moyou-london-roer

En ulempe ved måtterne er nemlig, at de tiltrækker støv og fnug. Det undgår man i høj grad med etuiet.

Hvad ville du vælge? 🙂

Reklamer

7 Comments Tilføj dine

 1. Louise T. siger:

  Jeg har lige købe en Moyou London – har ikke prøvet den endnu (har lige fået den i dag), men glæder mig til at prøve 😀

  1. nailnewbee siger:

   Den er nu også fin Louise! Og etuiet gør den lidt smartere og lidt lækrer end alle de andre 😜

 2. Ditte K. siger:

  Ingen af dem, for jeg stamper ikke. Køber en malebog for børn til tyve kr i tiger og bruger som underlag, ellers kan det gå ud over bordet.

  1. nailnewbee siger:

   Hej Ditte ☺
   Hvis du slet ikke skal bruge stamping måttens egenskaber, så er jeg da helt enig med dig i, at man ikke skal købe en 😜
   Den er dog noget nemmere at gøre ren end en malebog. Du kan nemlig pille neglelakken af måtten igen, når det er tørt ☺

 3. samati17 siger:

  Tak for indlægget. Jeg var så dum at købe BundleMonsters dyre måtte, da de lige kom frem. Jeg bruger den mest som beskyttende underlag til sofabordet, og det er min mand rigtig glad for. 😉 Jeg ville blive rigtig glad for et indlæg om reverse stamping, for jeg synes ikke mit bliver superkønt, måske fordi jeg har så buede negle. Rigtig go’ dag til dig. 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Hihi, det er den også god til! 😜 Det vil jeg prøve at se, om jeg kan få lavet! Vi står dog til at skulle flytte lige om snart, så det går nok noget tid, før det kommer op ☺

 4. Lisa Thestrup siger:

  Jeg har måtten fra Moyou London og fortryder ikke den “investering”. Jeg bruger een ikkekun til reverse stamping, men også til feks gradient, akrylmaling, hvis jeg skal blande glimmer i noget topcoatosv osv. Og lige præcis det at den er nem at opbevare og holdes ren i etuiet synes jeg er pengene værd 🙂 Det er et stykke “værktøj” der holder i mange år!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s