Le Mini Macaron // Er den andet end bare sød?

Gel-neglelak er noget, jeg normalt har holdt mig laaaangt væk fra! Jeg havde egentlig ikke rigtig nogen god grund til det, men det har bare aldrig rigtig sagt mig noget.

I takt med at jeg er blevet ældret og er blevet kastet iud i et fuldtidarbejde, er behovet for langtidsholdbar neglelak dog blevet større! For noget tid siden stødte jeg så på Le mini macaron. Helt ærligt, de har simpelthen det sødeste koncept! LED-lampen er en “macaron”! 🙂

Well, for jer derude, som ikke er helt med på hvad gel-neglelak er (lad mig være ærlig; det anede jeg heller ikke for 2 måneder siden 😛 ), så er det langtidsholdbar neglelak, der kun kan hærde under en LED-lampe eller en UV-lampe.

rose-cream-kit-all-items

Le mini macaron – Rose Creme

Le mini macaron starter kit indeholder alt, hvad man har brug for for at komme igang: LED-Lampe, strømkabel, gel-neglelak, fil, neglebånddskubber og remover pads.

Starter kittet kan købes for mellem 338,00 kr og 350,00 kr..Andre neglelakfarver kan købes enkeltvis ved siden af 🙂

Jeg har valgt kittet i farven Rose Creme. Lad os se på det 🙂

dsc00517

Aplikationen er super nem! Ét lag og 30 sek. i den lille søde macaron-lampe. Prcessen gentages, et lag af gangen, indtil neglelakken har opnået den ønskede dækning. Jeg har brugt to lag her 🙂

Gel-neglelak har en meget tykkere formel end almindelig neglelak. Det gør, at neglelakken skal påføres i meget tynde lag for, at kunne tørre under LED-lampen. Det er ultravigtigt, da man ellers risikere at få bobler i den (det gjorde jeg med den første negel, som jeg måtte lave om 😛 ). Kodeordet er altså hellere tre tynde lag end et tyndt og et tykt!

Hvad så med holdbarheden?
Mine negle holdte uden at chippe i hele 7 dage. Og det er 7 dage med to gange styrketræning, en gang bowling, opvask og hvad der ellers hører til i løbet af en ganske almindelig hverdagsuge!
Det synes jeg egentlig, er ret imponerende af så lys en farve! En normal neglelak i den farve, vil som regel chippe på mig i løbet af samme dag, som jeg har lagt den!

dsc0052622

Ovenfor er et billede af hvor meget gel-neglelakken chippede på mig på 7-dagen. Det er ikke voldsomt.

Processen med at tage gel-neglelakken af, er lidt mere krævende end med almindelig neglelak. I starter-kittet medfølger der 10 stk. remover pads, der kan bruges til at fjerne neglelakken igen. Konceptet omkring dem er super smart!

removerwipes

Hver lille pose indeholder en remover pad der lægges ovenpå neglen. Fingeren lægges ind i posen, og posen lukkes omkring fingeren med den indbyggede limlukning. Posen skal sidde på fingeren i 15 minutter og vupti, så skaller gel-neglelakken af i flager. Super simpelt og smart!
Der er dog også lidt ulemper ved denne her metode! Jeg kunne fx ikke tage alle ti poser på alle ti fingre selv. Jeg kunne sætte de fem første på selv, men så måtte jeg have min kæreste til at sætte resten på. Man er simpelthen ikke manøvredygtig med dem på fingrene.
Jeg vil også anbefale, at man sætter en god lang youtube video på eller lignende, for 15 minutter er halvlænge at vente 😛
Sidst men ikke mindst, fik jeg ikke al neglelakken af efter 15 minutter. Det betød, at jeg måtte “pille” det sidste af manuelt. Det kan altså godt være lidt hårdt ved neglen.

Remover pads’ne kan også købes uden starter-kittet for ca. 130,00 kr.

Da jeg havde fjernet gel-neglelakken, var mine negle meget tørre. De havde virkelig brug for en god omgang olie og neglecreme. Gel-neglelakken havde dog ikke nogen ødelæggende effekt på dem 🙂

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Holder længe (op mod 7 dage eller mere)
 • Behøver ikke Top Coat
 • Tager ikke lang tid at lægge
 • Transportabelt kit, som du kan tage med på fx ferie
 • Bruger LED-lampe og ikke en UV-lampe (som kan være mere skadelig med UV-strålende)

Ulemper:

 • Er sværere og mere tidkrævende at fjerne end almindelig neglelak
 • Kan udtørre neglene

Min mening:
Jeg er egentlig ret imponeret over holdbarheden!
På minussiden er gel-neglelakken i mine øjne virkelig bøvlet at fjerne igen!  Når det så er sagt, er gel-neglelak bestemt et godt bud på en langtidsholdbar neglelak, og jeg kommer helt sikkert til at bruge den igen. Den vil være perfekt på en ferie eller en uge, hvor jeg ikke har lyst til at lægge neglelak hver anden dag 🙂
Og så kan jeg simpelthen ikke stå for det enormt søde design på LED-lampen! Jeg mener, prøv lige at se den, det er en macaron! 😀

Reklamer

13 Comments Tilføj dine

 1. samati17 siger:

  Jeg har heller aldrig prøvet gellak, da jeg har hørt om hvordan fjernelsen ødelægger neglene. Almindelig lak holder en uge på mig, og så har jeg gevaldigt lyst til at se på noget andet, så det giver ikke mening for mig at bruge det. Dette sæt ser nu helt utroligt nuttet ud. Rigtig go’ dag til dig. 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Hej ☺
   Hvor er du heldig, at almindelig neglelak holder en uge på dig!! 😱 Jeg har det dog lidt ligesom dig – efter en uges tid er jeg træt af, at se på den samme farve 😜 Hvis almindelig neglelak så bare holdt en uge på mig 😭 Men nej, så heldig er jeg desværre ikke!
   Jeg synes ikke at den her ødelagde neglene, men de blev rigtigt nok tørre 😜
   Det er super nuttet! Og meget svært at stå for synes jeg 😜💕
   Rigtig god dag til dig også! 😘

  2. Negle Lir siger:

   Samat gelpolish, gele, akryl mv ødelægger ikke neglene. Heller ikke aftagning 🙂 Det fjerner kun fugten på overfladen, så en omgang negleolie og håndcreme og fugtbalancen er normaliseret igen 🙂 hvis du gerne vil have noget uddybet må du hjertens gerne sende mig en pb på facebbok ❤ Lisa Thestrup. Jeg harlige købt neglebiblen (Doug Schoons Nail Structure and Product Chemistry) så er der noget jeg ikke ved, finder jeg ud af det 😂
   Jeg har også god holdbarhed med almindelig neglelak, men jeg har ikke særlig stærke negle. Derfor har jeg længe afprøvet gel polish mærker for at bruge det som styrkende base 🙂 Jeg er faldet for Le Mini Macaron (er ikke sponsoreret) sånu vil jeg købe en nude fra det mærke, og så bare lægge almindelig neglelak ovenpå 🙂 Så kan jeg også skifte lige så ofte som jeg plejer 😍

   1. nailnewbee siger:

    Uh det lyder som en spændende bog! Den vil jeg da også lige kigge nærmere på 🙂

   2. Lisa Thestrup siger:

    Jeg fandt den på amazon til ca 160kr og den gik igennem tolden. Men var den snuppet var prisen jo markant højere. Linda Frid (hender der har Harmony/Gelish) sælger den for 600kr og så går det jo også lidt hurtigere at modtage den 🙂 Du kan bare skrive til hende på fb hvis det er. Men bogen er stadig på engelsk 🙂 hvis du vil vide noget, link osv så smid lige en pb til mig på fb da jeg ikke er såååå ofte på din blog 😉 Jeg var lige inde og lure om du havdenogle swatches på depend lakker 🙂

   3. nailnewbee siger:

    Uh, tak for info 😘
    Jeg regner med at swatche dem pi weekenden, så de kommer snart ☺

   4. Lisa Thestrup siger:

    Ej sgo da ikke 160kr!!!! 😂 360kr gav jeg!!

 2. Negle Lir siger:

  Jeg har selv købt et sæt hos ezzence for ca 14 dage siden. Og min manicure holder på 9. dag uden chipping :-p Men det kan købes en god bid billigere hos nicehair.

  Og så bliver jeg altså nødt til at rette på et ord. Hehe, jeg vedgodt det erlidt fjollet, men jeg tror godt du kan følge mig lidt afvejen alligevel 😉 Gelpolish tørrer ikke under uv/led lys, det hærder 🙂 Jeg synes ordvalget er vigtigt. Feks ser jeg ofte “uvidende” der tror at de kan tørre almindelig neglelak i en uv/led lampe, måske fordi de hat set ordet “tørre” ifm. gel polish? Det ved jeg så ikke … Og lampen er heller ikke en ovn!!!!!!! 😂 ugh jeg kan simpelthen ikke klare når nogen kalder det en ovn, hehe :-p

  Det der med aftagning af Le Mini Macaron har jeg set en del kritisere, og jeg har en teori om at det er farvet gele og ikke gel polish … Hvis det er tilfældet er det ret uheldigt at firmaet markedsfører det som gel polish, og jeg håber virkelig ikke det ender som det gjorde med Depends gel polish … Men jeg er i hvert fald ret tilfreds. Jeg købte den limited edition, så nu vil jeg have købt en nude og bruge som “base” til almindelig neglelak. På den måde behøver jeg måske heller ikke at fjerne det, men kan bare lave opfyldning (jeg er ikke helt sikker på om det kan gøres pænt/jævn når neglene ikke er bygget op, men det må jeg jo forsøge mig frem med :-))

  1. nailnewbee siger:

   Hej ☺
   Sikke en spændende kommentar! Jeg elsker, at du har taget fat på mit ordvalg Hihi 🙈😅 Du har ganske ret! Det fikser jeg da lige!

   Om det er farvet gele eller gel-neglelak ved jeg faktisk ikke! Det er måske en undersøgelse værd? ☺

   Som du selv siger, så er jeg også ret tilfreds med Le mini macarons præstationer! Og du siger at dine holder i 9 dage? Wowza! 😍 Måske mine også gør det, hvis jeg ikke lige bowler og styrketræner 😅

   1. Negle Lir siger:

    Jeg tror ikke jeg har viden nok til at kaste mig ud i og undersøge om indholdet reelt er hard gel eller soak off gel … Men uanset hvad, så er det ikke min opfattelse at firmaet på nogen måde prøver at føre kunderne bag lyset!!!! Jeg skrev til dem på facebook, og bla påpegede vigtigheden af at de tydeliggjorde at produktet ikke må røre huden (så de ikke havner i en Depend situation) samt at den fil der er med i limited sættet er alt alt for grov til naturneglen og ødelægger denne (tror det er en grit 80-100 ca. Man må højest bruge en buffer grit 240 ca på naturneglen, og især når det er til “hjemmebrug” hvor folk ikke nødvendigvis ved en hel masse om neglens anatomi og struktur osv) og de virkede oprigtigt lydhør og åbne for min konstruktive kritik 🙂
    Og om det er gele eller gel polish er egentlig heller ikke SÅ vigtigt. Den eneste forskel det gør i den her sammenhæng er hvordan det fjernes 🙂

    Nej jeg har ikke lige bowlet, men jeg styrketræner dagligt mine cafe latte muskler!!!! :-p Holdbarhed ér meget individuelt både med neglelak, akrylnegle, gelenegle og gel polish manicurer 🙂

   2. nailnewbee siger:

    Det er dejligt at høre, at deres kundeservice er god! Det er super vigtigt 🙂

   3. Negle Lir siger:

    Ej lydhør … Lyder som om jeg forlanger at de makker ret!!! 😂 Det er ikke lige det heldigste ordvalg – hehe, apropos ordvalg 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s