Glittergradient og stamping // To designs i et!

Jeg har fået fat i to af de nye farver fra CNDs Creative Play PlayLand kollektion, som er deres nye forårsfarver. Jeg har udset mig to af kollektionens mere neutrale farver, som jeg har lavet et fint elegangt glittergradient-design med, der nemt kan omdannes til et mere egdy design 🙂

unavngivet

TV: CND –  Candycade

TH: CND – Look No Hands!

cnd2

CND Candycade er en let nude-pink  neglelak, der er halvtransperent. Den vil fungere fint som bunden til en fransk manicure.  Den vil ikke blive heldækkende i to lag. Sammen med Look No Hands! fremstår den dog smuk synes jeg 🙂

cnd1

For at spice manien lidt op og give den lidt kant stampede jeg lidt pink blomster ovenpå med CND Vinylux Pink Leggings (som er overraskende god at stampe med!). Stampingpladen er fra Born Pretty Store og hedder L007.

Hvilken mani er du mest til? Den edgy med kant eller den klassiske enkle glittergradient? 🙂

Disclamer: CND-neglelakkerne er tilsendt til anmeldelse 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s