Nail It magazine // Farvel og tak

Jeg har igennem flere år været en glad og trofast læser af Nail It’s blade. Jeg har sågar været featured flere gange i bladet (du kan læse mere om da jeg var i bladet her) 🙂

Nail It er et amerikansk negleblad,  som udkommer hver anden måned. Det er springfyldt med inspiration, neglemode, nye neglelak kollektioner, how to negledesigns, catwalknegle, de kendtes negle og masser af amatør neglekunst.

Som flere af jer måske ved, har Nail it dog valgt at lukke og slukke for deres blade. Til min store ærgelse! Jeg har nydt, at få min negleinspiration ind af døren hver anden måned!  Tak for denne gang Nail It!

ni1116-cover_small

Nail It teamet fortsætter dog med at bringe neglenyheder og tendenser på deres hjemmeside, hvor du både kan finde tutorials, inspiration og neglemode! Der kommer bare ikke nogen blade mere.

Jeg er en stor fan af blade og aviser. Det giver en vis form for nostalgi og en følelse af, at have tingene i hænderne. Det er en følelse, man ikke kan få online.

unnamed
Nail It har dog en storesøster – nemlig Nail Pro magazine. Nail Pro er skrevet til professionelle negleasaloner. Det har derfor ikke den samme forbrugervinkel som Nail It havde. Derudover er der også en prisforskel! Mens man kunne få Nail It sendt lige til døren for 32$ ca. 225 kr. om året, koster Nail Pro 70$ ca. 490 kr. om året. Det vil sige lidt over det dobbelte. Nail Pro udkommer dog også hver måned, mens Nail It kun udkom hver anden måned.  Prisforskellen er derfor ikke så stor pr. blad. Jeg er dog ikke sikker på, at jeg fortsætter med Nail Pro.

Hvad med dig, har du læst Nail It? Vil du købe Nail Pro i fremtiden? Kender du andre negleblade? 🙂

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s