CND RidgeFx // Virker den?

I november 2016 lancerede CND RidgeFx. RidgeFx er en rillefylder, der ifølge dem selv øjeblikkeligt skal udjævne negleoverfladen. Derudover skulle den forstærke den efterfølgende lakering med CND Vinylux, så neglelakken holder længere uden at chippe, og få farven til at syne mere vibrant.

ridge-fx-300

Jeg har testet den med og uden neglelak for, at se om RidgeFx overhovedet gør nogen forskel.

Min første tanke da jeg så, at CND kom ud med en rillefylder var “endelig”! CNDs Vinylux neglelakker kan have tendens til at lægge sig i rillerne på neglen. Det har for mig betydet, at selvom man ikke behøver en base coat med Vinylux neglelakker, har jeg altid brugt en. Det har nemlig givet det bedste resultat.

cnd-rfx

Når du lægger RidgeFx, vil du ret hurtigt se, at der ligger sig en glat mat flade over din negl. På billedet ovenfor kan du se min negl til venstre uden RidgeFx og til højre med RidgeFx. Der ses altså en forskel uden neglelak. Men er der også en forskel med neglelak?

ridge-fx-ml

På billedet ovenfor jeg jeg to lag på af CND Vinylux Lobster Roll. Jeg har for at lave en fair test, brugt en Vinylux neglelak, da RidgeFx er lavet til at passe med Vinylux neglelakkerne. Til vestre har jeg ikke RidgeFx på, og til højre har jeg et lag af RidgeFx.

Ved første øjekast er forskellen mellem med og uden billederne minimal. Hvis du kigger nærmere efter er der dog et par forskelle. For det første ser neglelakken med “med-billedet” meget mere fyldig ud. For det andet har negllelakken på “med-billedet” udjævnet de to små riller jeg har længst nede ved min cuticle-bue. Sidst men absolut ikke mindst har farven på neglelakken på “med-billedet” en lidt dybere farvetone.

CNDs RidgeFx gør altså en forskel! Om den forskel er stor nok til, at den er værd at give 125 kr. for, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere, men som den feinsmecker jeg nu engang er, vil den nok blive brugt næste gang jeg skal have en Vinylux neglelak på 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s