Årets farve 2017 fra Pantone // Greenery

Første indlæg i det nye år, wow! Jeg håber, at I alle er kommet godt igennem nytåret og er klar til at starte på 2017!

Pantone har udvalgt årets farve for 2017. Pantone er et verdenskendt firma, der arbejder med kommunikation i farver. De beskæftiger sig specifikt med  at finde farverne for tidens trends og er altid både med på og med til at sætte farverne for de nyeste tendenser i modeverdenen.

Årets farve hedder Greenery og er en frisk syrlig klar gul-grøn farve. Pantone beskriver den selv som:
En frisk syrlig gul-grøn nuance, der genkalder de første dage af foråret; når naturens grene genopliver, genoprettes og fornys.  Farven illustrerer blomstrende løv og frodighed i den vilde natur, de styrkende egenskaber giver en lyst til at tage en dyb indånding og forny livet. En livsbekræftende skygge, der symboliserer udøvelse af personlig passion og vitalitet.

greenery-2

Jeg har kigget min samling igennem for at finde neglelakker, der matcher årets farve 🙂
Til min store overraskelse fandt jeg kun én! Essies The more the merrier.

dsc09770

Essie – The more the merrier

Jeg søgte derfor efter nogle alternativer, som du kan se herunder:

gronne

Min mening om farven: 
Farven er et friskt pust, men som min samling viser mig, er det ikke en farve jeg har mange eksemplarer af 😛 – Den er nok lidt for syrlig til mig! Den er flot som en frisk detalje på neglene, men vil næppe pryde min påklædning.

Hvad synes du om årets farve? Er det en du vil gå med? 🙂

Hvad er årsfarven fra Pantone? En symbolsk farve som beskriver et øjebliksbillede af aktiviteten i den globale klutur. Farven udtrykker en stemning og en holdning. Som regel ses farven meget i modebilledet, det år den er valgt.

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. samati17 siger:

    Hmm, normalt elsker jeg grønt, men denne er lidt for giftiggrøn til mig. Tror ikke den klæder ret mange, og jeg tror heller ikke jeg har nogen i min samling. Rigtig godt nytår. 🙂

    1. nailnewbee siger:

      Jeg har det helt på samme måde! Den er flot at se på, mener ikke sikker på at den klæder ret mange 😜 Tror at jeg i 1. G havde en stroptop i den farve som jeg elskede 🙈 haha.. Godt nytår til dig også ☺

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s