Godt Nytår

Året er ved at være slut. Endnu et år et fløjet forbi – og det lader, vanen tro, tankerne glide tilbage over årets oplevelser!

Året 2016 har været et begivenhedsrigt år for mig. På det personlige plan var 2016 året, hvor jeg skiftede arbejde og året, hvor min skønne kæreste og jeg kunne fejre 4-årsdag sammen. 2016 var også året, hvor jeg fik min første bil – hehe, for nogen er det måske ikke en stor ting, men for mig var det enormt stort!

På de sociale medier var 2016 også året, hvor Instagram skiftede feedindstillinger, hvilket gjorde, at følgere ikke nødvendigvis fik indholdet fra dem de følger af se. Det medførte også at aktiviteten og likes på Instagram generelt faldt drastisk! Til stor frustration for mange instagrammere (inklusiv mig selv!).

Til gengæld var 2016 året, hvor jeg ændrede layout på bloggen, hvor jeg fjernede reklamerne, og udviklen af den virkelig tog form! Jeg glæder mig enormt meget til at følge udviklingen i 2017 – Ikke bare for bloggen, men også for jer derude der læser trofast med! Tak fordi I er her 🙂

latest-hd-wallpaper-for-happy-new-year-2015-download

 

Godt Nytår alle sammen! Pas godt på jer selv derude 🙂

 

Reklamer

3 Comments Tilføj dine

 1. Tina KH siger:

  Tak for i år og dine indlæg 🙂
  Og et super spændende nytår til dig 🙂

  1. nailnewbee siger:

   Selv tak Tina! Jeg er glad for at du følger med ☺ Godt nytår til dig og dine kære 💕

 2. Sanne siger:

  Rigtig godt nytår til dig. Jeg glæder mig til meget mere ny negleinspiration. Skal da lige ha’ fundet dig på IG. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s