APPEAL4 // Julekollektion 2016

Danske APPEAL4s julekollektion “Christmas 2016” er udkommet! Som sædvanlig har jeg bestilt den hjem, og kan vise jer swatches af den 🙂
Kollektionen består som vanligt af 7 neglelakker. Neglelakkerne kommer i den samme flakon, som de holografiske neglelakker gør,og har altså ikke det brede låg som APPEAL4s neglelakker tidligere har haft (desværre, dem var jeg ellers så glad for!).

First up er no. 218 – Dream on baby. Dream on baby er en rosa glitterneglelak med rosa miniglitter og store rosa-irridecent hexaglitter. Nedenfor har jeg et lag på. Glitteret fordeler  sig jævnt og behøver ingen manuel placering.

no-218

no-218-m

APPEAL4 no. 218 – Dream on baby

No. 219 – Glaced Cranberry er min absolutte favorit i kollektionen! Glaced Cranberry er en perfekt julerød shimmerneglelak  med en naturlig glans. Neglelakken er heldækkende i 1-2 lag.

no-219

APPEAL4 no. 219 – Glaced Cranberry

No. 220 hedder Winter love, og er en af APPEAL4s karateristiske creme-jellyneglelakker. Den rødbrune neglelak kan blive heldækkende i 3 lag.

no

 APPEAL4 no. 220 – Winter love

No. 221 hedder Fire will always burn in my heart (Wow for et langt navn!). Neglelakken har en rødbrun farve med svage mørkelilla undertoner, og er fyldt med rødeog guldfarvet micro flakies. Flakies’ne er mindre synlige på neglen, end de er i flakonen. Neglelakken er heldækkende i 2 lag.

dsc09491

APPEAL4 no. 221 – Fire will always burn in my heart

No. 222 hedder Walnut groove og er en mørk nøddebrun shimmerneglelak med guldshimmer. Neglelakken er heldækkende i 2 lag.

dsc09534

APPEAL4 no. 222 – Walnut groove

No. 223 hedder Dessert dreaming og er en klassisk nude cremeneglelak. Neglelakken er heldækkende i 2-3 lag.

dsc09554

APPEAL4 no. 223 – Dessert dreaming

Den sidste neglelak i kollektionen har no. 224 og hedder Dance to a new dawn. Dance to a new dawn er også en af APPEAL4s klassiske microglitterneglelakker. Neglelakken er springfyldt med rosaguldfarvet microglitter og rosafarvet miniglitter. Her har jeg 2 lag på. Neglelakken skal bruge 3 lag for at blive heldækkende.

dsc09543

APPEAL4 no. 224 – Dance to a new dawn

Samlet mening om kollektionen:
APPEAL4s julekollektion er meget neutral og meget ens i sit udseende. Det er typisk APPEAL4s stil, og det falder i god jord hos APPEAL4s faste kundesegment. Der er da heller ikke meget nyt i kollektionen, og der er flere af neglelakkerne der ligner noget APPEAL4 har vist os før, både farve- og formelmæssigt.
Jeg er ikke vild med APPEAL4s cremejellyneglelakker. Jeg synes ikke om formlen på dem. De kræver for mange lag, selv for de mørke farver.
Min favorit i kollektionen er som nævnt Glaced Cranberry. Jeg kan ikke stå for dens julerøde farve og dens smukke glans.

Hvad synes du om kollektionen? Skal du ud og have fat i nogen af de nye neglelakker fra kollektionen? 🙂

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. Tina KH siger:

  Meget smukke farver, jeg elsker røde negle 🙂
  Et fantastisk nytår ønskes!

 2. nailnewbee siger:

  Hej Tina,
  Tusind tak! Godt nytår til dig og dine også 🙂
  Røde negle kan simpelthen også være noget af det flotteste 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s