Gæsteblogger hos Nail Talk og en lille overraskelse!

Lige en lille update 🙂 Jeg har ikke fulgt min normale uploadings-rytme i sidste uge. Jeg var nemlig på en lille forlænget weekend i Berlin med min søde kæreste!

Det betyder dog ikke, at der ikke er sket noget spændende neglemæssigt! Jeg har nemlig taget lidt neglesjov med hjem, som jeg vil vise jer lidt senere 🙂 Derudover var jeg i fredags gæsteblogger på Nail Talks blog! Nail Talk! Du ved, hende med de flotte lange negle, der swatcher for APPEAL4?!

Jeg genskabte en af hendes skønne mani’er med mit eget lille tvist.

appeal42

Hvis du har lyst til at læse min gæsteblogpost, kan du finde den lige her 🙂

Nu er der forresten ikke længe til 1. søndag i advent, og jeg har derfor en lille ekstra overraskelse til jer! 🙂 Der vil blive 2 præmier hver weekend frem til jul! Altså både en lørdag og søndag – den første giveaway kommer altså allerede på lørdag 😀 – Jeg vil ikke røbe meget, men jeg kan sige, at den blandt andet indeholder holo 😉

Hvis du ikke vil gå glip af de mange giveaways, kan du følge bloggen allerede nu – enten på e-mail (klik på “follow”-knappen i bunden af siden) eller på bloglovin 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s