Painted Polish Enchantress

Er det for tidligt at tage hul på juleneglelakkerne? En lille dosis gør vel ikke skade, gør det vel? 🙂

Jeg har længe gerne ville vise jer denne lille skønhed! Den er fra Painted Polish og hedder Enchantress. Painted Polish er et amerikansk indie mærke.  Enchantress er en holografisk multichrome flakie. Det vil sige en holografisk neglelak med multichrome flakies der changere i farven alt efter hvordan lyset rammer den. En rigtig smuk neglelak, der minder mig om magien og lysene i et pyntet juletræ 🙂

pp3

Painted Polish – Enchantress

pp2

Enchantress er dog en tung glitterneglelak, hvilket betyder, at den kan være svær at få af 🙂 Jeg vil anbefale at bruge en peel off base coat!

På de her billeder har jeg brugt en makeupsvamp til at duppe neglelakken på. Den kan dog blive  heldækkende uden brug af svamp i tre lag.

pp1

I mine øjne er denne neglelak ren juletræsmagi og en sikker vinder til nogen af de kommende julefrokoster 🙂

Til slut, nu vi er lidt i julestemning, vil jeg lige slå et slag for min kommende adventskalender 🙂 Jeg har sammen med en masse lækre sponsorer, fået samlet en rigtig lækker adventskalender med en giveaway hver lørdag og hver søndag i advent 🙂 Glæd jer! Jeg kan næsten ikke vente 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s