Buffing // Kan det afhjælpe spaltede negle?!

Buffing er noget jeg først for nylig er blevet fortrolig med – men jeg er helt vild med det!

Buffing er filning og polering af neglepladen i forskellige steps. Du kan for eksempel fjerne riller i neglepladen med en buffer, eller polere neglepladen så den skinner. Det er dog ikke derfor, at jeg er vild med buffing!

Jeg har nemlig længe haft et problem med, at mine negle spalter. Det vil sige, at neglepladens lag skiller sig fra hinanden og de øverste knækker af. Et problem jeg længe ikke har kunne komme til livs!

Den sidste måned har jeg forsøgt mig med buffing, og mine negle er endelig ved at blive rigtig flotte igen! Jubii 🙂

Nåh, men så til det spændende: Hvad er det så egentlig, at jeg gør?
Jeg renser min spaltede negl for skidst og neglelakrester og fugter den med enten neglebåndscreme eller oile. Derefter bruger jeg bufferens fineste fil (step 2, ikke poleringssiderne!) til let, at buffe ovenpå det spaltede afknækkede punkt på neglen. Jeg buffer i cirkler, indtil jeg ikke kan mærke spaltningen, når jeg kører fingeren over stedet. Derefter fjerner jeg smuds og støv, og bruger bufferens poleringsside (step3) til at forsejle det splatede afknækkede punkt med den øvrige negl. På den måde sikre jeg, at der ikke kan komme nyt vand og snavs op mellem neglens lag, der hvor den er knækket. Det er friktionen mellem neglepladen og bufferen, der forsejler neglen. Jeg polerer i cirkelbevægelser indtil stedet føles let varmt og helt glat. Til sidst pudser jeg med den fineste poleringsside (shinesiden eller step 4), så stedet får en skinnende overflade.
Neglen er nu klar til en neglehærder, en base coat eller en almindelig neglelak som beskytter den, indtil den er vokset ud igen 🙂

rejuvacote2bottle_revised2

Lige nu bruger jeg neglehærderen Rejuvacote 2 (læs mere om den her).

Jeg gentager processen, hver gang jeg skifter neglelak eller putter ny base coat på. På den måde giver jeg mine afknækkede spaltede punkter på neglene den bedste mulighed for at vokse ud til tippen uden at gøre mere skade.  Derefter kan de spaltede punkter files af med en almindelig neglefil og forsvinde 🙂

Lige nu er min mest brugte buffer fra Alessandro. Jeg har købt den i Duglas i Tyskland. Andre mærker vil utvivlsomt også virke fint, så længe den har en meget finkortnet bufferside, en glat poleringsside og en endnu glattere shinepoleringside.

alessandro-nail-spa-glanzbuffer-45509
Don’ts:

  • Fil ikke dine negle ovenpå for meget, den kan blive for tynd af det
  • Brug ikke en grov buffer på naturlige negle, det kan ødelægge dem og gøre spaltningen værre

Dos:

  • Poler dine negle så de får en glat og skinnende overflade – det beskytter neglepladerne mod vand og snavs
  • Brug gerne neglehærder ovenpå
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s