Havfruenegle // CND Creative Play

Det er efterhånden længe siden at CND udkom med deres Creative Play linje. Siden jeg fik nys om denne linje, har jeg gerne ville prøve dem af 😛

Creative Play er en linje af ganske almindelige traditionelle neglelakker. De adskiller sig fra Vinylux linjen, som er CND’s 7-dagssystem, ved ikke at love nogen holdbarhedsperiode.
Creative Play er dog ikke så traditionelle igen, de er nemlig 7-free. Det vil sige, at de er fri for en række kritiserede kemikalier; Toluen, kamfer, formaldehyd, phthalat (DBP), formaldehyd harpiks, xylen og methylketon (MEK).

Jeg har leget lidt nogle af de nye Creative Play neglelakker. Det resulterede i en havfruemanicure 🙂

CND1.png

CND Vinylux – Reflecting Pool

Som grundfarve til mani’en har jeg brugt Reflection Pool, med CND Creative Play Turquoise Tidings ovenpå. Turqoise Tidings er en gennemsigtig lyseblå flakie glitter, der er beregnet som en topper. Den er lidt tyk, men nem at arbejde med og placerer sig nemt jævnt på neglen.

cnd2

CND Vinylux – Reflecting Pool

CND Creative Play – Turquoise Tidings

Ovenpå denne base har jeg stampet fiskeskæl med Rsvplum. Stampingpladen jeg brugte er Sailor 05 fra Moyou London.

cnd3

CND Vinylux – Reflecting Pool

CND Creative Play – Turquoise Tidings

CND Creative Play – Rvsplum

cnd5

Muslinge-charmen og de irreidecent perler giver lige det sidste til havfrue looket 🙂
Begge dele er købt på eBay.

Kort om Creative Play neglelakkerne:
Creative Play neglelakkerne er som nævnt CNDs bud på den traditionelle neglelak. Prisen er også noget lavere end den er på Vinulyx neglelakkerne. Den er nemlig kun på 79 kr., hvorimod Vinylux neglelakkernes pris er på 125 kr. Flaskerne indeholder 15ml., hvilket er en stor mængde neglelak.

Er Creative Play så bedre end alle andre traditionelle neglelakker derude? Well, det er et svært spørgsmål at svare på! De fleste traditionelle neglelakker minder meget om hinanden hvad holdbarhed angår, hvilket er omkring 1-3 dage. Det der virkelig kan skelne de traditionelle neglelakker fra hinanden er formlen og brugervenligheden. Formelmæssigt adskiller Creative Play sig ikke meget fra alle andre. De har dog en bred og fleksibel pensel, som gør neglelakken super let at påføre.

I bund og grund ligner de fleste traditionelle neglelakker hinanden. Rent indholdsmæssigt indeholder de færreste neglelakker idag, de mange udskældte kemikalier. Det de forskellige mærker stadig kan adskille sig fra hinanden på er udtrykket (farven). Det er en smagssag, og  der er derudover, efter min mening, ikke noget der egentlig tyder på, at den ene er bedre end den anden 🙂 Det er dog rigtig lækkert, at se noget nyt og mere vovet fra CND! Det giver mulighed for at lege mere med neglelakker – hint hint navnet 😉

God weekend derude 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s