CND Vinylux Starstruck

Det er kun lige blevet efterår, men CND tager forskud på vinteren! Starstruck er CNDs tema-vinterkollektion. Den består ifølge CND af mutifacetterede, juvelagtige nuancer, der legemliggør den røde løbers glamour. Wauw for en uddtalelser 😛 Oversat til almindelig dansk og neglelak-“sprog”, indeholder Vinylux kollektionen to glitterneglelakker 😉starstruck-2Kollektionen består af Dark Diamonds og Emerald Lights. Emerald Lights er en smaragdgrøn glitterneglelak med mørkegrøn microglitter i en shimmerbase. Dark Diamonds er en sort neglelak med sølvfarvet mini- og microglitter. Nedenfor har jeg to lag på af Dark Diamonds og ingen top coat. Overfladen bliver ujævn, når neglelakken tørrer. For at få den glatte blanke overflade, skal du bruge en top coat.

billede-14-09-2016-08-56-25   CND Vinylux – Dark Diamonds

Tanken om glam-look’et gav mig lyst til at lave en gradient med Dark Diamonds som base og Emerald Lights ovenpå! Det giver et lukseriøst look, som man næsten kan forsvinde ind i 🙂

billede-14-09-2016-19-01-38

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s