Efterårsnyheder // Depend Rewind

Noget af det bedste ved at sommeren går på held, er efterårsfarverne 🙂 Depends nye Rewind kollektion er spingfyldt med dem!

minilack-o2-rewind-autumn-2016-k

Jeg har fundet et par stykker af dem frem og leget lidt med dem 🙂

depend-rewind

Fra venstre mod højre no. 493, 494 og 497

Som base lagde jeg no. 497, en skøn lys sandfarve med perlemor. Her har jeg to lag på og en top coat.

billede-14-09-2016-18-43-43

Denpend no. 497

Ovenpå no. 497 brugte jeg no. 494 (nederst på neglen) og no. 493 (øverst på neglen). No. 494 er noget mere pink end på billedet (mit kamera ville simpelthen ikke fange den!). Den minder lidt om APPEAL4’s Red Hot Poker – som er en af mine ultimative yndlingsneglelakker 😛

For at lave mønsteret brugte jeg Depends egne neglevinyler. Der er stor forskel på kvaliteten af neglevinyler, men jeg var positivt overrasket over Depends! De klistre tilpas meget – De sidder godt fast på neglen uden at efterlade mærker eller “klister” på neglen 🙂 NB!: Husk at baseneglelakken skal være helt tør inden du bruger neglevinyler 🙂

billede-14-09-2016-18-46-01

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s