Dance Legend besøg // Moskva 2016

Som nogle af jer måske har bemærket, har jeg ikke været meget på bloggen den sidste måneds tid – Jeg har været på ferie og nydt sommeren 😀
En af sommerens helt store begivenheder var et besøg på selveste Dance Legend kontoret i Moskva i Rusland !! 😀

På Dance Legend kontoret sidder skønne Marina og hendes kollega, som inviterede mig på besøg!

Kontoret er spring fyldt med alle Dance Legends neglelakker på endevæggen fra gulv til loft – Hvilket fascinerende smukt syn!

dlogos

DSC07730

Dance Legend er et Russisk neglelakmærke, som laver de smukkeste og lækreste neglelakker! Jeg var naturligvis henrykt over at besøge dem, og jeg havde vildt svært ved at begrænse mig! De havde så mange spændende nyheder, som jeg glæder vildt meget til at viser jer i den næste tid 😀

DSC07722

DSC07725

DSC07727

Efter to timers hygge og neglelaksnak, fik jeg langt om længe begrænset mig 😉 Jeg takkede Marina og hendes kollega  mange gange for besøget og tog afsted med alle de fine nye lakker! – Alt i alt en fantastisk oplevelse! Jeg smilede til op over begge øre hele dagen 🙂

DSC07733

 

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. Lisa Thestrup siger:

    Nu ved du så hvordan der ser ud i himlen ❤ 😀 Jeg er en lillebitte smule meget misundelig!!! :-p

    1. nailnewbee siger:

      Det var præcis sådan jeg følte det ! Lak-himlen 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s