Depend Nail art // Giveaway

Svenske Depend har udvidet deres sortiment med en ny nail art (dekorations) linje.

Jeg ved, at de tidligere har haft noget lignende, men det har aldrig været noget, som har fanget min interesse! Denne her gang har de dog udvidet med en del interessante ting – blandt andet nye stampningplader, stickers, vinyls og  pensler 🙂

Dekorationsserien 2016-a

Jeg har lavet lidt manis for at vise jer, hvor let det er at få fine negle, der ser avancerede ud 😉

Billede 19-07-2016 09.52.05

Depend – BFF

Depend – NOTD

Depend – “Rock your nails and body” stickers

Billede 22-07-2016 09.30.23

Depend – XOXO

Depend hvid stampingneglelak

Depend – Stampingplade Dana7

Billede 20-07-2016 13.36.43

Depend – TLC

Depend stickers

Som I kan se, behøver det ikke være svært, at få nogle negle, der ser ud som om, at du har brugt timer i salonen 😉  – Jeg er vild med ideen!

Du er nået til bunds i mit halvlange indlæg – Tillykke 😉 Depend har været så søde, at sende mig lidt af de nye produkter, som jeg har besluttet at give videre til en heldig læser 😀 – Det kan blive dig !
Alle produkterne på billedet nedenfor kan blive dine!

giveaway

Alt du skal gøre er:

 • Følge bloggen
 • Kommentere på dette indlæg og fortælle mig hvorfor netop du skal vinde

Vinderen bliver trukket fredag d. 5. august og præmien afsendes i uge 33 🙂 Held og lykke derude !

Reklamer

7 Comments Tilføj dine

 1. jeg skal vinde, ikke for min skyld for jeg har det jeg skal have i den afdeling, men for min niece på 12 som elsker at kigge på mine pyntede negle. hvis jeg vinder skal hun nemlig have det så vi kan sidde og rode med det sammen 🙂

  (og jeg følger allerede på bloglovin :))

 2. Tina Holm siger:

  Åh jeg kunne så godt tænke mig at vinde 😃. Min datter på næsten 15 og jeg deler negle ting, så vi han altid bruge mere. Pga fibromyalgi er jeg meget begrænset ang. Hobbyer men jeg elsker 💕 at lave negle💅. Jeg er ikke vildt god til det, men så kan der jo trænes, hvis jeg vinder 😃.

 3. Lenette remmer siger:

  Jeg vil gerne vinde denne pakke da jeg lige er begyndt på nail art

 4. Lisa Thestrup siger:

  Jeg synes Depend har lavet nogle virkelig lækre ting de sidste ca 2 år, og er virkelig med fremme med deres produkter. Jeg kan godt lide når en producent ikke kun laver neglelak, men også plejeprodukter, værktøj og nail art.
  Jeg har ikke selv prøvet noget af det, så det kunne da være super fedt at vinde noget ❤

 5. ryesund siger:

  Jeg synes at det skal være mig der er heldig, fordi når jeg laver negle, kommer jeg ind i min egen lille bobbel og jeg glemmer helt at jeg er syg og glemmer for en stund mine smerter.
  Jeg elsker virkelig at sidde og lave alle mulige sjove og søde negle.
  Noget af det bliver aldrig vist frem, for det synes min familie er lidt for “alternativt” 😀
  Jeg elsker at sidde og male smukke blomster og andre motiver, og det får som skrevet mig til at “glemme” at jeg er syg.
  Held og lykke til alle

 6. Lou siger:

  Jeg skal vinde fordi jeg ikke har særlig pæne negle, desværre. Så det vil være rart at kunne dekorere dem lidt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s