Min nye favorit // CND Cuticle Eraser

Jeg må brødebetynget indrømme, at jeg har haft denne lille sag i et stykke tid uden så meget som at skænke den en tanke. Navnet fik mig simpelthen til at tro, at det var en cuticle-fjerner – men nej, det er en neglebåndscreme 🙂

Jeg fandt den for nogle uger siden i mit skab, da jeg var ved at rydde op, og blev lidt usikker på hvad produktets formål egentlig var.
Jeg snappede derfor til et par af mine gode veninder (NailGeek og Henulle), som er CND negleteknikere, for at få nogle svar 🙂 Det er altså en neglebåndscreme!

cndcuticleeraser_1_gl

CND – Cuticle Eraser

Den har nu erstattet min Burts Bees Lemon Butter, som ellers har været min absolutte favorit, når neglebåndene skulle fugtes. Det er der flere grunde til.

For det første er en tube mere handy. For det andet er den langt nemmere at åbne og dosere. Den er nem at have med i tasken, og du kan dele den med andre uden frygt for bakterier. Lige præcis hygiejnen er CNDs Cuticle Eraserens største fordel. Med Burts Bees Lemon Butter, er du nød til bruge fingrene direkte i produktet, og derefter lukke det igen. Det giver grobund for bakterier. Det undgår du med CNDs Cuticle Eraser fordi, at produktet er i en tube. Sidst men abosolut ikke mindst, så fugter den rigtig godt og er drøj i brug 🙂 – Hvad mere kan man forlange? 🙂

Du kan få CND-Cuticle Eraser flere forskellige steder på nettet for en pris på mellem 79,00 og 119,00 kr. for 15 ml.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s