Essie silk watercolors // Minikits

Jellyneglelakker er utrolig populære her til sommer – og jeg er vild med dem ! Der er så mange nail art muligheder med jelllyneglelakker 🙂 

De er specielle i forholde til øvrige neglelakker, fordi de er gennemsigtige. De blander sig derfor også meget nemmere med hinanden, og kan skabe nogle virkelig smukke mønstre! I dette indlæg vil jeg vise jer et par stykker 🙂

Jeg har fået fingrene i to skønne minisæt fra essie med deres Silk Watercolor neglelakker. Silk Watercolors er essie bud på jellyneglelakker.

Essie-Silk-Watercolors-collectionEssie har to minisæt fra Silk watercolor kollektionen; Abstract floral og Swept away. Hver minineglelak fra essie indeholder 5 ml.  

Abstact floral indholder farverne; White pageHighest bidder, Point of blue og Pen & inky

Swept away indeholder farverne; White pageMuse, myselfLove sheen og No shrinking violet. 

Jeg har lavet en mani med hvert sæt 🙂

Til den første mani brugte jeg Swept away kittet. Jeg lavede en gradient med en almindelig makeupsvamp, og duppede alle farverne ovenpå to lag af White page. 

Billede 27-06-2016 11.40.06 (1)Til den anden mani brugte jeg Abstract floral kittet. Jeg lavede en afgrænset gradient ved hjælp af en dråbe Stencil fra Vinyl Quickies (NB!: Jeg har en kode på 10% OFF nail vinyls og stencils 🙂 Koden er: Louice).  

Billede 30-06-2016 11.29.58 (1)

Overordnet mening om de to kits:
Som jeg indledte dette indlæg med, er jeg vild med jellyneglelakker – og disse er ingen undtagelse. Konsistensen på dem er lidt tykkere end O.P.I’s sheer tints, men de blander sig alligevel utrolig nemt.
Den hvide neglelak får man med i begge kits. Den er faktisk super nem at arbejde med, og bliver heldækkende i to lag. Det er et rigtigt godt bud på en god hvid basisneglelak.

Den helt store fordel ved de her små minikits er, at man får alt, hvad man skal bruge for, at kunne udforske jellyneglelakkernes verden. man behøver derfor ikke, at bruge en formue på en god hvid basisneglelak, og de jellyneglelakker man vil prøve at lege med. Her får du lidt af det hele, så det er nemt at gå til 🙂
Om man har brug for begge kits afhænger af dine egne præferencer. Er man neglenørd som mig, vil man nok have stor gavn af begge kits! Synes man blot, at det kunne være sjovt at prøve at lege med jellyneglelakker, kan man fint nøjes med ét kit.

Begge kits kan købes hos Billig Voks for 139,25 kr.

 

Reklamer

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s