O.P.I Sheer tints

Det er efterhånden et godt stykke tid siden at O.P.I udgav deres sheer tints. Jeg har da også haft minisættet meget længe. O.P.I sheer tints er gennemsigtige jellyneglelakker beregnet til nail art.

Mange vil måske undre sig over, hvad man dog skal med så gennemsigtige neglelakfarver, men de kan lave nogle utrolig flotte effekter på neglene. Idag vil jeg vise  jer et eksempel.

Sheer tints

Jeg har brugt White Canvas fra Il était un vernis, som base til manien. Det er min yndlings hvide neglelak for tiden. Det har en fantastisk formel, der næsten bliver heldækkende i ét lag ! Du kan finde den her.

Jeg har brugt alle O.P.Is sheer tints og blandet dem på neglen.

Billede 07-06-2016 18.35.09

Billede 07-06-2016 18.36.22

Selve designet minder mig lidt om friskos gamle Zapp is 😛 – Jeg er helt vild med det ! Og jeg synes at boblerne lige giver det sidste 🙂 – Jeg skal lege meget mere med Sheer tints! Jeg har købt mine mini sheer tints på eBay til ca. 100 kr. inkl. fragt.

Billede 07-06-2016 18.38.34

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s