APPEAL4 // Ny holografisk kollektion

on

Danske APPEAL4 sprøjter nye kollektioner ud for tiden! En af dem er en ny scattered holografisk kollektion. Mig bekendt har den ikke noget navn endnu, men den kan købes fra denne uge, blandt andre hos LuxBeauty, hvor du lige nu kan få dem fra kun 39 kr. – Det er halv pris af normalprisen ! Ikke dårligt  🙂

Kollektionen består af 7 scattered holografiske neglelakker. Kollektionen har ikke nogen særlig sommerlige farver, men farverne er meget intense, hvilket ellers ikke er så ofte i holografiske neglelaker.

Alle neglelakkerne dækker i kun 2 lag – Og det kan vi jo godt lide! 😀
Billede 15-05-2016 09.12.22 kopi

First op er nr. H8 – Fairy frost, som er en scattered sølvholografisk neglelak. Den er heldækkende i to lag. Holo’en i denne er meget svag, og formlen er lidt tyk. Den er den eneste ud over H11 som har denne lidt tykke formel. For at undgå streger, kan det anbefales at lægge to tynde lag.

No. H8 - Fairy frost

No. H8 – Fairy frost

Den næste i  rækken er No. H9 – A new jade. A new jade er en mintfarvet scattered holografisk neglelak. Den er som de fleste andre i denne kollektion, en super lækker formel der er nem at arbejde med og heldækkende i to lag.

No. H8 - A new jade

No. H8 – A new jade

Next up er No. H10 – Caribbean blue, som er en tyrkis scattered holografisk neglelak. Holo’en er ikke ret stærk i Caribbean blue, men grundfarven er noget så smuk og stæk. Også Caribbean blue har en lækker og nem formel, der er heldækkende i to lag.

No. H10 - Caribbean blue

No. H10 – Caribbean blue

No. H11 – Lapis & blue rocks er en mørkeblå scattered holografisk neglelak. Den har samme formel som Fairy frost, og jeg kan anbefale, at man giver den to tynde lag for at opnå en heldækkende effekt og undgå streger.

No. H11 - Lapis & blue rocks

No. H11 – Lapis & blue rocks

No. H12 – Flame opal er en lys lilla lavendelgrå scattered holografisk neglelak. Den er heldækkende i to lag, og har en lækker formel, der er nem at arbejde med.

Billede 18-05-2016 17.11.41

No. H12 – Flame opal

Næstsidst er No. H13 – Crown lapids, som er en mørkelilla scattered holografisk neglelak. Den er heldækkende i to lag, og har samme lækre formel, der er nem at arbejde med, som flere af de andre.

No. H13 - Crown lapids

No. H13 – Crown lapids

Sidst men bestemt ikke mindst er No. H14 – Flame of the sun. Flame of the sun er en rustrød scattered holografisk neglelak. Den er som alle de andre heldækkende i to lag, og har den lækre formel, der er nem at arbejde med.

No. H14 - Flame of the sun

No. H14 – Flame of the sun

Samlet konklusion:
Den nye holografiske kollektion er på flere måder en rigtig lækker kollektion, og flere af dem har nogle virkelig lækre formler. De neglelakker der har den lækre formel, minder mig meget om konsistensen på A-Englands holografiske neglelakker, som i mine øjne er nogen af de bedst formulerede på markedet.

Den holografiske effekt er ikke ret fremtrædende, men til gengæld er der satset på nogle meget kraftige farver, som er super flotte!

Mine favoritter i kollektionen kom faktisk lidt bag på mig. Første favorit er den rustrøde Flame of the sun. Den skinner så smukt, og jeg har intet i min samling, som minder om den. Den anden er Caribbean blue, som egentlig er den, hvor den holografiske effekt er svagest, men farven er så intens og smuk, at jeg ikke kan modstå den.

Hvad synes du om kollektionen? – Skal du have fat i nogen af dem ? 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s