APPEAL4 summer 2016 // Tropical Treasures

Danske APPEAL4 udkommer i uge 20 med deres sommerkollektion! Den hedder Tropical Treasures. Jeg må indrømme at jeg synes, at det er lidt sjovt, at alle neglelakkernes navne relaterer sig til stjerner og naturfænomener og så kollektionens navn er “Tropical Treasures” 😉 – Jeg kan ikke se sammenhængen! Kan I? 😛 

Som regel holder APPEAL4 sig til de mere dusede og neutrale farver, men i år er der knald på farverne i sommerkollektionen – og det er jeg vild med ! 😀

Kollektionen består af 7 neglelakker; 3 cremeneglelakker, 1 cremeneglelak med jellykonsistens, 1 jellyneglelak og 2 shimmerneglelakker.

Lad os kigge på dem 🙂

First up er no. 183 – Inter Galaxy, som er en barbiepink shimmerdrøm med sølv og lillapink shimmer. Den er nem at arbejde med, og den er heldækkende i to lag.

Inter Galaxy minder en del om no. 53 – Pinky Pine, men Inter Galaxzy er mere pink og har mere og større shimmerstykker end Pinky Pine, som istedet har en mere koral tone.

Billede 03-05-2016 18.09.54
APPEAL4 no. 183 – Inter Galaxy
Den næste i kollektionen er no. 184 – Phoenix Fusion, som er en skøn koral cremeneglelak med jellykonsistens. Dens finish er meget skinnende og glossy, men den skal have tre tynde lag for at blive heldækkende. NB!: Den var umulig at fotografere, farven er derfor en lidt mere koral end pink som billedet nedenfor viser!

Phoenix Fusion minder i farven utrolig meget om en af mine favoritter fra APPEAL4, nemlig no. 47 – Coral beads. Den store forskel på de to er, at Coral beads er en anelse mørkere, og så er Coral beads en ren cremeneglelak, mens Phoenix Fusion har en jellykonsistens.

Billede 03-05-2016 18.10.40
APPEAL4 no. 184 – Phoenix Fusion
No. 185 – Super Nova er en gråblå shimmerneglelak med sølvshimmer og et skær af guld. Den minder mere om en effektneglelak end om en egentlig shimmerneglelak. På første billede har jeg 3 lag på, og på andet billede har jeg et enkelt lag på over en hvid neglelak (Hollis Milkweed).

Billede 03-05-2016 18.12.47
APPEAL4 no. 185 – Super Nova
Billede 03-05-2016 18.18.26
APPEAL4 no. 185 – Super Nova // no. B16 – Hollis Milkweed
Next up er no. 186 – Indus Eclipse, som er en skøn sommer mintfarvet cremeneglelak. Formlen på denne overraskede mig! Den er nem at arbejde med, og så er den heldækkende i to lag.

Billede 03-05-2016 18.15.22
APPEAL4 no. 186 – Indus Eclipse
No. 187 – Triple Alpha er en mørk tyrkis shimmerneglelak. Den har en formel der er super nem at arbejde med, og så er den heldækkende i to lag. Shimmeret forsvinder næsten helt når Triple Alpha kommer på neglene.

Billede 03-05-2016 18.16.16
APPEAL4 no. 187 – Triple Alpha 
No. 188 – Yellow Pollux er skrig neongul, og den er kollektionens eneste jellyneglelak. Neglelakken er nem at arbejde med, og kan blive heldækkende i et lag ovenpå en hvid cremeneglelak. På første billede har jeg tre lag på uden nogen anden neglelak. På andet billede har jeg ét lag ovenpå Hollis Milkweed.

Billede 03-05-2016 18.17.07
APPEAL4 no. 188 – Yellow Pollux
Billede 03-05-2016 18.19.06
No. 188- Yellow Pollux // no. B16 – Hollis Milkweed
Rosinen i pølseenden er no. 189 – Flare of Dopples, som er en skøn solskinsgul cremeneglelak. Formlen er nem at arbejde med, og Flare of Dopples er heldækkende i to lag. Jeg tror faktisk, at det er den eneste lyse gule, som jeg har i min samling, der dækker i to lag – Det er ret fedt!

Billede 03-05-2016 18.17.50
APPEAL4 no. 189 – Flares of Dopples
Samlede konklusion: 
Kollektionen er meget anderledes i forhold til, hvad APPEAL4 normalt kommer ud med. Den er frisk og spændende, og der er noget for enhver. Formelmæssigt har APPEAL4 taget et stort skidt op ad rangstigen! Der er et par stykker i denne sommerkollektion, som bestemt hører til de bedst formuleret blandt deres farvekategori (solgul og mint).

Personligt synes jeg, at kollektionen er ret lækker. Jeg ved ikke rigtigt endnu, hvordan jeg skal bruge no. 185 – Super Nova, så den er jeg ikke så lun på. Til gengæld savler jeg over no. 186 – Indus Eclipse og no. 187 – Triple Alpha – Det er farver, der er lige mig! De to gule er også super spændende, og nogle jeg helt sikkert vil kunne se mig selv bære i løbet af sommeren – De får mine fingre til at se så dejligt sommerbrune ud 😀

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. Lisa siger:

    Jeg tænker at du nok ikke ved det, men ifølge loven skal du tydeligt gøre opmærksom på at der er tale om reklame. Du kan gå på forbrugerombudsmandens hjemmeside, der er en artikel for bloggere med gode råd til hvordan de kan overholde loven 🙂 Forbrugerombudsmanden politianmelder de personer der ikke overholder loven, og det har ingen vel lyst til tænker jeg 😉

    1. nailnewbee siger:

      Hej Lisa, tak for din besked 🙂 – Jeg kender udemærket loven tak! 😉 Jeg køber hovedsageligt mine egne produkter 🙂 Der er heller ikke i dette tilfælde tale om reklame, jeg har selv købt og betalt hver og en lak i dette indlæg hos APPEAL4, henvisningen til LuxBeauty er bare en service for mine læsere, da de er billigere der end hos APPEAL4 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s