CND Vinylux sommer 2016 // Flirtation

on

CND Vinylux’ sommerkollektion Flirtation er på gaden! CND beskriver den selv som en kollektion der fremkalder en elegant og sanselig kvindelighed med sin palet af bløde, lyse nuancer, der pirrer fantasi og gør kollektionen flirtende, selvsikker og legesyg.

img_0643-1

Kollektionen består af 8 neglelakker, to shimmerneglelakker og 5 cremeneglelakker.

Jeg ved ikke om jeg synes at kollektionen er flirtende (Hvad skal der egentlig til, før du kan kalde en neglelak flirtende?! 😛 ), men der er helt sikkert tale om bløde, lyse nuancer som de fleste kan bære 🙂

Jeg har valgt et par af neglelakkerne ud, som jeg gerne vil vise jer.

First up er Lavender Lace, som er en lys lavendelfarvet shimmerneglelak. Formlen er nem at arbejde med, men trækker let streger hvis ikke der lægges tynde lag, som får lov at tørre imellem påføring. Lavender Lace er heldækkende i to lag, hvilket er super flot for så lys en neglelak.

Dessert Poppy er en neonagtig orange-rød shimmerneglelak, som er utrolig svær at beskrive og fange på kamera! Den er mere orange og neon end mit swatch viser! Formelmessigt er den lidt tynd og dækker i tre lag, hvilket overraskede mig lidt for sådan en type farve. Shimmeret er ikke ret tydeligt, når neglelakken tørrer. Alligevel er der noget ganske særligt ved denne neglelak som fanger mig lidt!

Billede 29-04-2016 15.17.25
Aqua-intence er en skøn lys patroliums-tyrkis cremeneglelak. Formlen er god og neglelakken er heldækkende i to lag. Normalt behøver man ikke bruge en base coat med CND Vinylux neglelakker, da den er indbygget i formlen, men lige præcis med Auqa-intence vil jeg dog anbefale at man gør det. Den gav mig nemlig en ret grim staining 😉


Be Demure er den klassiske pastelpink cremeneglelak. Den er en klassiske sommerneglelak der altid vender tilbage 🙂 Formlen er nem at arbejde med, og Be Demure er heldækkende i tre lag.

Billede 29-04-2016 15.14.27

Samlet konklusion:

CND bevæger sig som oftes indenfor de klassiske farverammer, og kaster sig ikke ud i ret mange eksperimenter. Flirtation går således godt i spænd med CNDs vanlige linje. Flirtation er ikke nyskabende, men det er en god stabil kollektion, der har lidt at byde på for enhver.

Formlerne i kollektionen er som altid generelt gode og nemme at arbejde med! CND Vinylux plejer at være ekstra gode i dækkeevne, og derfor blev jeg lidt skuffet over at Be Demure og Desert Poppy begge skulle have tre lag. Formlerne er dog stadig nemme at arbejde med som sædvanligt.

Hvad synes du om kollektionen? Er der nogen af dem du ikke kan leve uden? 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s