IsaDora // Yacht Club 

on

IsaDora er et svensk mærke, som indenfor de sidste par sæsoner har indtaget Danmark. Personligt købte jeg selv min første IsaDora neglelak i Sverige. De laver generelt nogle ret flotte farver, og jeg har altid været ret lun på det her mærke 😛

Efter min erfaring er kvaliteten som regel stabil, når du køber en IsaDora neglelak. Det er et kæmpe plus i min bog! – Så ved du hvad du får. Derudover har IsaDora neglelakker den (efter min mening) lækreste brede pensel. Det gør at neglelakken altid er super nem at påføre.

IsaDoras nyeste neglelakkollektion er fra deres gel linje og hedder Yacht Club. Gel linjen er deres ekstra holdbare linje, som skulle holde uden at chippe i op til 7 dage. Det har jeg dog ikke testet 😉 – Jeg skifter jo neglelak hver anden dag 😀

Yacht Club består af 10 neglelakker.

Fra venstre mod højre ses: Gone Saling, Ocean Splash, White Sails, Pink Captain og Love Boat

 

 

Fra venstre mod højre: Sundancer, Ship Ahoy!, Red Flag, Yacht Club og Away Days

First up er Gone Saling. Gone Saling er en klassisk sart nude cremeneglelak med lyserøde undertoner. Den har en god Formel og er kollektionens eneste neglelak, som skal have tre lav for at være heldækkende.

IsaDora – Gone Salling

Ocean Splash er den altid tilbagevendende smukke klassiske turkise sommerfarve. Ocean Splash er en shimmerneglelak, men shimmeren dukker ikke rigtigt op på neglen. Formelen er god, og den dækker i to lag.

IsaDora – Ocean Splash

White Sails er en klassisk hvid cremeneglelak. Den overraskede mig faktisk. Den opnår fuld dækning ved kun to tynde lag. Et super godt bud på en god hvid neglelak, som ellers kan være svær at finde!

IsaDora – White Sails

Pink Captain er en fin boblegumpink cremeneglelak. Formlen er god, men kræver 2-3 lag for at blive heldækkende. Pink Captain har næsten et neonagtigt skær, så spørgsmålet er, om den ikke ville poppe mere ovenpå en hvid base.

IsaDora – Love Boat

Sundancer var kollektionens store overraskelse. Det er en sart orange cremeneglelak, hvilket passer super godt ind i forårets trend, der spås at indeholde en del orange! Formlen er god og den dækker i to lag. I flasken sagde Sundancer mig ikke det store, men da den kom på neglene, måtte jeg overgive mig 😉

IsaDora – Sundancer

Ship Ahoy! Er en skøn koralfarvet cremeneglelak, som når de er allerbedst. Formlen er god og den dækker i to lag.

IsaDora – Ship Ahoy!

Red flag er en fin frisk rød neglelak med orange undertoner. Dens formel er lidt jellyagtigt, men den er heldækkende i to lag. Finishen er rigtig skinnende. Det er formentlig på grund af den jellyagtige formel.

IsaDora – Red Flag

Yacht Club er en flot klar blå neglelak med lilla undertoner. Den har samme jellyagtige formel som Red Flag, men er heldækkende i to lag. Også Yacht Club har en skinnende finish.

IsaDora – Yacht Club

Sidst men ikke mindst er Away Days. Away Days er en støvet lyseblå cremeneglelak, som minder utrolig meget om dette års Pantone farve. Formlen er god, og den er heldækkende er i to lag.

IsaDora – Away days

Samlet konklusion:
Samlet er Yacht Club en rigtig fin forårskollektion! Der er ingen ny revolutionerende farver i den, men formlen er gennemløbende rigtig god som sædvanlig. Kollektionen er gennemløbende sat godt sammen, og der er noget for enhver smag. Jeg er helt vild med navnene, som passer rigtig godt ind i kollektionens titel.

Mine favoritter i kollektionen er klart Sundancer og Away Days. En interessant overraskelse er den lækre hvide neglelak White Sails. Alle tre vil helt sikkert blive brugt på neglene igen sommeren over 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s