APPEAL4 // We need all Holographic everything

Jeg har været så heldig at få fingrene i den nye holografiske kollektion fra danske APPEAL4.

Kollektionen hedder “We need all Holographic everything” og består af 7 pastelagtige scattered holografiske neglelakker. Men kan undre sig over ordstillingen og betydningen af kollektionens titel 😉 – men igen, det er jo neglelakkerne, der er det vigtigste 😛

At neglelakkerne er scattered betyder, at de ikke har en tydelig “regnbuelinje”, som den liniære holografiske neglelak har. Istedet har de scattered holografiske neglelakker en spredt regnbueeffekt.

12745532_893997617387862_8873964712835867078_n

Flakonerne er lidt anderledes end de øvrige APPEAL4 neglelakker, og navnet sidder på låget istedet for i bunden. Det er efter min mening lidt ærgerligt, da jeg foretrækker at navnet sidder i bunden. Penslen er dog stadig lækker bred, hvilket gør neglelakkerne super nemme at lægge.

Formlen på neglelakkerne imponerede mig en del. Den minder mig meget om A-Englands scattered holografiske neglelakkers formel. Formlen er lidt tyk og kræver derfor tynde lag, men den er nem at arbejde med. Alle neglelakkerne har samme gode formel, og kan alle blive heldækkende to lag.

IMG_5491
No. H1 – Cosmic crush

Cosmic crush er en let sort-sølv holografisk neglelak. De holografiske regnbuefarver er meget fremtrædende i denne. Cosmic crush er heldækkende i to tynde lag.

IMG_5493
No. H2 – Eternal Vibe

Eternal Vibe er en svag olivengrøn holografisk neglelak. Eternal Vibe er heldækkende i to lag.

IMG_5494
No. H3 – Amp up your holo

Amp up your holo er en klassisk tyrkis holografisk neglelak. Den minder mig om Disneys prinsesse Jasmins tøj. Amp up your holo er heldækkede i to lag.

IMG_5495
No. H4 – Addicted to

Addicted to er en lyseblå holografisk neglelak. Den er så fin, elegant og unik. Jeg er endnu ikke stødt på en holografisk neglelak i den tone før. Addicted to er heldækkende i to lag.

IMG_5496
No. H5 – Karma cameleon

Karma cameleon er en lyselilla scattered holografisk neglelak med et skær af guld. Karma cameleon er ret speciel, og jeg er ikke før stødt på en holografisk neglelak med guldskær. Holo’en er ikke ret stærk i Karma cameleon, men det er en super spændende neglelak. Karma cameleon er heldækkende i to lag.

IMG_5497
No. H6 – Out-of-this-world

Out-of-this-world er en klassisk lys pastellilla holografisk neglelak. Holo’en er ikke så stærk i Out-of-this-world, som den er i flere af de andre i kollektionen. Out-of-this-world er heldækkende i to lag.

IMG_5498
No. H7 – Cosmic runway

Den sidste neglelak i kollektionen er Cosmic runway. Cosmic runway er en pink holografisk neglelak med lilla undertoner. Cosmic runway er heldækkende i et-to lag.

Samlet konklusion om kollektionen:
Farverne i kollektionen er meget lette og pastelagtige, hvilket efter min erfaring er ret unikt. Normalt er holografiske neglelakker mere kraftige i farverne eller svage men grålige. Neglelakkerne i denne kollektion har ikke det ellers tydelige grålige skær.

I bund og grund synes jeg faktisk, at det er en rigtig flot kollektion med unikke farver og en god formel.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s