Depend Spring 2016

Jeg har ikke før nu stiftet bekendtskab med Depends neglelakker. Som I ved elsker jeg Depends blå Dip-IN neglelakfjerner, men neglelakkerne har bare ikke rigtigt fanget mig. Nu har jeg dog langt om længe fået dem prøvet, og jeg vil gerne vise jer deres 7day forårskollektion, som allerede nu kan fås i butikkerne 🙂

Depend påstår at 7day neglelakkerne holder i hele 7 dage uden at chippe ved brug af deres 7day system med neglerenser, base coat og top coat. – Det har jeg dog ikke testet endnu 😉

Kollektionen består af 8 neglelakker.

PicMonkey Collage 77-80
Fra venstre mod højre: Out’n’about, Lady bug love, It’s a spring thing og Spring sister
PicMonkey Collage 81-84
Fra vestre mod højre: Puddle jump, Collecting raindrops, Treehouse Haven og Hidden rainbow

First up er Out’n’about. Det er en varm brændt orange cremeneglelak. Out’n’about kræver 3 lag for at blive heldækkende. Formlen er lidt tynd, og løber nemt hvis man lægger et for tykt lag. Mit råd er derfor 3 tynde lag.

IMG_5236
Out’n’about

Lady bug love er en klassisk rød cremeneglelak med orange undertoner. Lady bug love kræver 2 lag for at blive heldækkende. Formlen er nem at arbejde med men lidt jellyagtig.

IMG_5238
Lady bug love

It’s a spring ting er en klar fuchsia pink cremeneglelak med lilla undertoner. Den kræver 2 lag for at blive heldækkende. Formlen er nem at arbejde med, men lidt jellyagtig.

IMG_5239
It’s a spring thing

Spring sister er en pastellilla shimmerngelelak. Spring sister har en meget let shimmer, som ikke træder tydeligt frem på selve neglen. Spring sister kræver 3 tynde lag for for at blive heldækkende, men formlen er nem at arbejde med.

IMG_5240
Spring sister

Puddle jump er en klassisk petroleumsfarvet cremeneglelak. Den kræver 3 tynde lag for at blive heldækkende, hvilket egentlig overrasker mig lidt. Mørke farver som denne plejer ikke, at skulle have mere end 1-2 lag for at blive heldækkende. Formlen er dog nem at arbejde med. Puddle jump stainer (laver pletter på neglen) neglen ligesom mange andre neglelakker i denne farve, og kræver derfor en god base coat.

IMG_5241
Puddle jump

Collecting raindrops er en fin næsten pastelneon mint isblå cremeneglelak. Der er ingen tvivl om, at denne neglelakfarve er et hit hver sommer. Collecting raindrops kræver 3-4 tynde lag for at blive heldækkende, men formlen er nem at arbejde med. Collecting raindrops vil formentlig poppe meget mere og kræve mindre lag ovenpå en hvid base.

IMG_5242
Collecting raindrops

Treehouse haven er en pastelgrøn cremeneglelak. Farven klæder desværre ikke min hudtone. Den er eller så fin. Treehouse haven kræver 3 lag for at blive heldækkende, men formlen er nem at arbejde med. Treehouse haven vil formentlig poppe meget mere og kræve mindre lag ovenpå en hvid base.

IMG_5243
Treehouse haven

Sidst men absolut ikke mindst er Hidden rainbow. Hidden rainbow er en neonpastel koral ferskenfarvet cremeneglelak. Den kræver 3 tynde lag for at blive heldækkende og formlen er nem at arbjede med. Hidden rainbow minder utrolig meget om den populære klassiske China Glaze Flip Flop Fantasy. Hidden rainbow vil formentlig også poppe meget mere og kræve mindre lag ovenpå en hvid base.

IMG_5235
Hidden rainbow

Samlede tanker om kollektionen og Depend 7day:
Kollektionen giver nogle fine bud på flotte forårsfarver. Der er dog ingen unikke farver, som man ikke kan finde andre steder. Dog er det fedt, at Depend kaster sig ud i nogle pastelneonfarver, som ellers kan være svære at finde. Mine personlige favoritter i kollektionen er klart Hidden rainbows og Collecting raindrops.

Flere af neglelakkerne i kollektionen kræver en del lag for at blive heldækkende, hvilket er en downside efter min mening. Formlen er dog generelt nem at arbejde med. Den brede pensel er super nem at bruge, og gør det let som en leg at påføre neglelakkerne.

Rigtig god mandag derude 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s