Godt nytår // Nytårsnegle

Nytår 2015 holdte jeg på en ganske særlig måde. Nemlig på Olsobåden sammen med min kæreste. Mine nytårsnegle skulle derfor være ret simple, da de skulle kunne laves ombord på båden med begrænset udstyr til rådighed 🙂

Jeg valgt at lave en dotticure, inspireret af champagnebobler 🙂

Baseneglelakken er APPEAL4 Everlasting ebernee og boblerne var er lavet med APPEAL4 Frozen skyline. På aften bar jeg en gulvlang sort silkekjole, men enkelte guldfarvede detaljer. Så jeg synes at farverne på neglene passede rigtig fint til kjolen 🙂

Turen var DFDS’s nytårs cruise, og den er bestemt anbefalelsesværdig 🙂

Jeg har et enkelt nytårs fortsæt for 2016. Jeg vil super gerne lave mere detaljeret nailart og være mere aktiv på bloggen 😀 – Har I nogle nytårsfortsæt???

Godt nytår!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s