APPEAL4 // A Winter Tale

Jeg har endelig fået fingrene i APPEAL4’s vinterkollektion 😀
Den hedder A Winter Tale og består af 6 neglelakker. Sammen med den er der også udkommet en Quick dry top coat, som jeg glæder mig til at teste! Den er dog ikke en del af dette indlæg 🙂

APPEAL4 har arbejdet en del med deres formel og dækkeevne. Resultatet ses blandt andet i denne kollektion, og jeg må ærligt indrømme, at jeg synes, at de har gjort et godt stykke arbejde.
De har også skiftet penslen ud med en lidt bredere pensel. Den er super nem at arbejde med, og jeg er vild med den ! Thumps up herfra!

APPEAL4 - A Winter Tale
APPEAL4 – A Winter Tale

Kollektionen er meget duset og fuld af rødlige og neutrale toner, hvilket gør den super nem at bære ved alle lejligheder.
Leder man efter pangfarver, er det nok ikke lige kollektionen man skal gå efter 😉

Første neglelak i kollektionen er no. 151 – Encrusted star, som er en sort mat neglelak med sølvshimmer micro flakes. Applikation: Formlen er super nem at arbejde med og Encrusted star dækker i ét enkelt lag. Encrusted star er en one coat’er!

no. 151 - Encrusted star
no. 151 – Encrusted star
no. 151 - Encrusted star
no. 151 – Encrusted star

Næste neglelak i kollektionen er no. 152 – Baby it’s cold outside. Det er en sølvbeige agtig metal/shimmmerneglelak med pink- og sølvshimmer. Applikation: Fomlen er nem at arbejde med, men neglelakken trækker lidt streger. Den er heldækkende i 2 lag.

no. 152 - Baby it's cold outside
no. 152 – Baby it’s cold outside
no. 152 - Baby ot's cold outside
no. 152 – Baby ot’s cold outside

Så er vi nået til no. 153 som hedder Wanna keep you warm. Det er en dyb bordeaux shimmer neglelak med lilla undertoner,  og den er springfyldt med lilla og guldfarvet shimmer. Applikation: Fomlen på Wanna keep you warm er super lækker og nem at arbejde med. Du kan fint slippe afsted med at lade den være heldækkende et enkelt lag, men 2 lag giver den mere dybde.

no. 153 - Wanna keep you warm
no. 153 – Wanna keep you warm
no. 153 - Wanna keep you warm
no. 153 – Wanna keep you warm

Next up er no. 155. No. 154, bliver desværre ikke udgivet, og er ikke en del af kollektionen. Derfor springer kollektionen i numrene. Nåh, tilbage til det vigtige! No. 155 hedder Velvet snow og er en rosatonet beige med pink shimmer. Farvet på billedet er mere pink end i virkeligheden, hvor den er mere rosabeige. Den var bare umulig at fotografere 😛 Farven er mest farverigtig på macrobilledet. Applikation: Formlen er lidt tynd i det, men den er nem at arbejde med og bygger hurtigt op. Den er dækkende i to lag.

no. 155 - Velvet snow
no. 155 – Velvet snow
no. 155 - Velvet snow
no. 155 – Velvet snow

Næste neglelak i kollektionen er no. 156 – Cuddly sweater, som er en rusten rødbrunlig cremeneglelak. Farven er umulig at beskrive, men den er rigtig flot 🙂 Applikation: Formlen er lidt tynd, men den er nem og arbejde med og bygger nemt op. Lakken er heldækkende i to lag.

no. 156 - Cuddly sweater
no. 156 – Cuddly sweater

Sidst men absolut ikke mindst er no. 157 – Winter in my heart. En brunlig cremeneglelak med røde undertoner.  Applikation: Fomlen er ligesom på no. 156 lidt tynd, men bygger hurtigt op og bliver heldækkende i to lag.

no. 157 - Winter in my heart
no. 157 – Winter in my heart

Mine farvoritter i denne kollektion er klart no. 151 – Encrusted star og no. 153 – Wanna keep you warm! Der er ikke noget egentlig nyskabende over kollektionen, men det er nogle rigtig gode basisfarver, som kan holde længe i skabet og bruges til mange lejligheder. Er der nogen af dem du skal ud og have fat i?

no. 155 - Velvet snow og no. 157 - Winter in my heart
no. 155 – Velvet snow og no. 157 – Winter in my heart
Reklamer

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s