Nogle gange er simpelt bare flottere!

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg har vist noget nail art frem på bloggen! Idag har jeg en mani på, som jeg er faldet pladask for! Den er super nem at lave, og jeg er simpelthen nød til at vise jer den 😀

A-England - Cathy
A- England – Cathy

Basen er smukke A-England Cathy, som er en skøn meget svag gråhvid holografisk neglelak med lysblåt micro glitter. Du kan kun lige ane holo’en og microglitteren. Neglelakken er i mine øje så fin og sart! Konsistensen er lidt tyk, men den dækker i to lag.

Jeg besluttede mig for at lave noget enkelt nail art med min bronze-farvet sharpie pen.

IMG_3322

Jeg er rigtig glad for resultatet! Det er i mine øjne meget stilet og Cleopatra-agtigt 🙂

Glædelig 10. december derude 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s